A napi horoszkóp szerint ma kimerültek és lehangoltak lehetnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A karrier és a pénzügyi célok teljesen megrekedtnek tűnhetnek, Kos, és emiatt depresszióssá, frusztrálttá válhatsz, és pánikba eshetsz. Nyugi, Kos, ez nem állandó állapot. Néhány napon belül visszatérsz a pályára! 

Bika

Meglehet, egy kollégád nagyon rossz hangulatban van, ezért nem a legkönnyebben kezelhető ember a világon. Sőt, talán ma dolgozni is alig tud. Ugye tudod, hogy nem kötelező neked átvállalni a munkáját? 

Ikrek

A nyaralásra vagy esetleg egy üzleti útra vonatkozó terveidet fel kell függesztened, bizonyos váratlan események miatt. Viszont most így fogalmad sincs mihez kezdj magaddal. Ne aggódj, jönni fog a lehetőség, ami eltereli a figyelmedet! 

Rák

Ez nem egy jó nap ahhoz, hogy pénzzel ügyeskedj, Rák. Jobb, ha kerülöd a befektetéseket, ahogy a nagyobb dolgok vásárlását is. Valószínűleg a párkapcsolatodban is nehézségek lépnek fel, így a legjobb, amit tehetsz, ha önmagadra fókuszálsz. Mikor olvastál utoljára egy jó könyvet? 

Oroszlán

Valószínűleg szeretnél ma bekuckózni a hálószobádba, Oroszlán. Senkivel sincs kedved beszélgetni, még a hozzád legközelebb állókkal sem. A túl sok munka kimerültséghez és szinte teljes kiégéshez vezethet, ami azt jelenti, hogy a pihenés valószínűleg a legjobb dolog, amit most tehetsz. 

Szűz

Ez azon napok egyikének bizonyulhat, amikor nagyon nehéz bármit is kihozni a munkából vagy a kommunikációból, Szűz. Kifogásokat találhatsz arra, hogy a szokásosnál gyakrabban hagyd abba a melót. Ne aggódj, nem ér véget a világ, ha ma félreteszed a munkát. 

Mérleg

Lehet, ma shoppingolni készültél, de a pénzügyi helyzeted gyors ellenőrzése rávilágíthat arra, hogy jobb lenne, ha megvárnád a következő fizetésedet. Ez kiábrándítónak és frusztrálónak bizonyulhat, de fogd fel úgy, hogy csak eltolod a dolgot, nem lemondasz róla. 

Skorpió 

Teljesen ki vagy facsarva testi és lelki szinten egyaránt, így ma letargikus hangulatba kerülhetsz, Skorpió. Nem lesz kedved semmihez sem. Rendkívül ingerültté válhatsz a gondolattól, hogy bármilyen módon dolgoznod kell. Este menj el moziba, és kapcsolódj ki! 

Nyilas

Általában szívesen beszélgetsz másokkal, Nyilas, de ma már fel sem akarod venni a telefont. Úgy érzed, teljesen ki vagy merülve. Segíthet, ha valamikor délután elmész sétálni vagy akár moziba, jót tenne a lelkednek. Hamarosan újra a régi önmagad leszel! 

Bak

Egy baráti társaság azt szeretné, ha ma elmennél velük, Bak, de valószínűleg semmi kedved hozzá. Anyagi helyzeted is kissé labilis, és nem érzed azt, hogy ezt most beleférne. Mindenesetre nem akarod egyedül tölteni az estét, szóval hívj át magadhoz valakit!  

Vízöntő

Ma úgy érezheted, tele vagy energiával, és vágysz arra, hogy egy kicsit mozogj, de más kötelezettségek megakadályozzák ezt. Az ebből adódó frusztráció elveheti minden energiádat és letargikus hangulatba hozhat. Ne ess ebbe a csapdába! Végezd el a legsürgősebb feladatokat, majd jöhet a kikapcsolódás! 

Halak

Valószínűleg elég alacsony az energiád ma, Halak. Nem lesz kedved a barátokkal lógni, de az olvasáshoz, filmnézéshez sincs hangulatod. Valószínű, hogy egész nap nem fogsz tudni mit kezdeni magaddal. Ilyen körülmények között a legjobb, ha találsz valamit, ami elterelni a figyelmedet.