A heti szerelmi horoszkóp szerint a 8-ai napfogyatkozás válaszút elé állítja a párban élőket, de még a szingliknek is nagy fejtörést okozhat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Rezegni kezd a léc a kapcsolatod alatt. Amiről eddig azt hitted, örökké tart, de most hirtelen kétségessé válik. Leginkább rajtad múlik, hogy mennyi van még ebben a kapcsolatban. A szinglik is készüljenek arra: ha a héten kezdenek bele egy kapcsolatba, az nem lesz tartós.

Bika

Ezen a héten nagyon figyelj a (leendő) pasid testbeszédére. A hangja, a gesztusai most többet elárulhatnak arról, hogy hányadán áll veled, ennek fényében pedig te is megoszthatod az érzéseidet. A napokban titkokra derülhet fény, ami meghatározhatja a kapcsolatotokat.

Ikrek

Elcsigázottnak és kimerültnek érzed magad. Talán ezért nem tudnád megmondani, hogy áll most a kapcsolatod vagy az ismerkedés. Szerencsére a napfogyatkozás megnyugvást hoz, csak ügyelj arra, hogy nyíltan kommunikáld a vágyaidat és az érzéseidet, így te is megkönnyíted a másik fél dolgát.

Rák

Mennyire hatalmas a kihívás, amivel szembe kell nézned? Könnyen lehet, hogy most felnagyítod a bajt, és nincs is akkora probléma közted és a pasid között. A jó hír az: a napfogyatkozás betekintést nyújt ennek felismeréséhez. Az egyedülállók számára viszont tökéletes a hét az ismerkedéshez!

Oroszlán

Egy fontos, régóta várt eseményhez közeledve nő a feszültség. De a kétely is. Mi van, ha nem megy minden úgy, ahogy elterveztétek? Biztos vagy benne, hogy tudod, mi vár rád?  Nyugodj meg Oroszlán, mielőtt visszamondod a dolgokat. A napfogyatkozás rámutat a félelmeidre, aggályaidra, de nem az a célja, hogy szétrobbantsa a kapcsolatodat.

Szűz

A csillagok arra intenek, légy óvatos azzal, mit kívánsz a napfogyatkozás hetében. Most sokkal könnyebben megteremtheted azt, amit szeretnél, de a kérdés az: biztos akarod-e. Erre szingliként és párban élőként is érdemes odafigyelni, nehogy később megbánd a kívánságodat.

Mérleg

A napfogyatkozás lehetőséget ad arra, hogy tisztázzátok a félreértéseket, mert bizony vannak. Ha sikerül megoldanotok a háttérben húzódó feszültségeket, akkor nagyon jól fog alakulni a kapcsolatotok. Amennyiben nem tesztek semmit vagy nem sikerül megoldást találni a kapcsolati problémákra, az szakításhoz vezethet.

Skorpió

Hirtelen kétségeid támadhatnak. Már nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő ember mellett vagy, de az is lehet, hogy egyszerűen unalmasnak tűnik a kapcsolatod, és több izgalomra vágysz. A kérdés az, mik a lehetőségeid a kapcsolaton belül és egyáltalán akarod-e még. A szinglikre izgalmas, forró flörtök várnak a napokban.

Nyilas

Egy kissé elbizonytalanodsz azzal kapcsolatban, hogy a pasid megéri-e az időt és az energiát, amit ráfordítasz. Valószínűleg a héten a kapcsolatotok sorsa forog kockán, aminek a jövője leginkább rajtad múlik. A szingli Nyilasok viszont tökéletesen képesek kiszűrni azt, ki érdemli meg a figyelmüket, és ki nem.

Bak

Egyre jobban alakul a kapcsolatotok és talán Mr. Bigben meg is érik a vágy, hogy szintet lépjetek, ami elsőre sokkolhat téged. Nem vagy egészen biztos abban, te mit akarsz. A szinglik is egy új kapcsolat kezdetén állnak, de elbizonytalanodnak azzal kapcsolatban, hogy biztos készen állnak-e rá.

Vízöntő

A héten betelhet nálad a pohár, és úgy döntesz, nemet mondasz valamire a pasidnak, amivel persze igencsak megleped. A napfogyatkozás erőt és bátorságod ad neked ahhoz, hogy végre a saját érdekeidet érvényesítsd. Az egyedülállók ajtaján szó szerint vagy szimbolikusan, de bekopogtathat az ex, de szerencsére a szinglik is elég erősek lesznek ahhoz, hogy nemet mondjanak.

Halak

A héten túl sokat kritizálhatod önmagadat és a pasidat is. Talán azt gondolod, ezzel eléred a kívánt célt, de nem így lesz. Viszont, ha hajlandó vagy arra, hogy nyíltan beszéljetek a problémákról és vevők vagytok a kompromisszumkötésre, akkor pozitív változásokon mehet keresztül a kapcsolatotok.