A napi horoszkóp szerint ma titkok és hamis információk látnak napvilágot. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy családtagod vagy a pasid nem mond igazat. Valószínűleg azt hiszi, megvédhet téged azzal, ha elhallgatja az igazságot. Itt az ideje, hogy kiderítsd, miről van szó!  

Bika

Rengeteg ötleted van Bika, de túlterhelheted magad azzal, ha megállás nélkül megoldásokon és terveken agyalsz. Szánj néhány percet egy mentális leltár elkészítésére. Írj ki mindent magadból, aztán sétálj egyet, hogy megnyugodjon az elméd. 

Ikrek

Egy családtagnak rossz a kedve, de nem vallja be, miért. Tedd meg, amit tudsz azért, hogy jobban érezze magát, de persze ne erőltess rá semmit. Valószínűleg szeretnél neki tanácsot adni, de most jobb, ha nem teszed.

Rák

Úgy tűnik, egy barátod vagy kollégád bajban van, de nem akarsz beleavatkozni, mert félsz, hogy túlságosan érzelgős leszel. De most nem kell visszafogni magad, Rák. Az illetőnek pont erre lenne szüksége, hogy megérintsd a szavaiddal.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy munkahelyi dráma vagy pletyka áldozata lehetsz. Valaki nemcsak ellened, hanem mindenki más ellen is áskálódik. Próbáld meg kivédeni a csapdáit, amiket felállított neked, és ne hagyd magad! 

Szűz

Lehet, hogy néhány rossz hír az anyagi helyzeteddel kapcsolatban nem olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnik. Még egyszer ellenőrizd az információkat, mielőtt pánikba esnél, Szűz.  

Mérleg

Egy kellemetlen helyzetben szokásod elhallgatni mások elől az igazságot. Ez most hiba lenne, Mérleg. Annak ellenére, hogy szeretetből cselekszel, családtagjaid megérdemlik, hogy tudják az igazságot, még akkor is, ha az fáj.  

Skorpió

Ma fáradtnak és kissé kimerültnek érzed magad, Skorpió. Bár természetednél fogva munkamániás vagy, még te is kénytelen vagy elismerni, hogy szükséged lenne pár nap szabadságra.

Nyilas

Manapság olyan járhat a fejedben, aki eltűnt, és jó ideje nem hallottál róla. Talán meg kellene próbálnod felkeresni őt. Meglehet, hogy valamilyen módon egymás segítségére lehetnétek.

Bak

Vigyázz Bak, és ne dőlj be a pletykáknak, mert bármennyire is hihetőek, nem azok, de legalábbis ki vannak színezve. A legjobb lenne, ha utánajárnál az igazságnak, de amíg azt nem tudod, ne hozz döntéseket.

Vízöntő

Véletlenül a munkahelyeden fültanúja lehetsz a főnököd vagy egy kollégád titkának, de az is lehet, hogy a kezedbe akad egy papír, amit nem kellett volna látnod. Kétszer is gondold át a lehetséges következményeket, mielőtt továbbadod, amit megtudtál. 

Halak

Végre belevágsz a célod megvalósításába. De annak ellenére, hogy minden a helyén van, és készen állsz az indulásra, lehetséges, hogy valamilyen oknál fogva, nem tudsz azonnal elstartolni. Légy türelemmel és várd meg, amíg zöld utat kapsz!