Hatalmas lendületet kapnak hétfőn a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Szeretsz új dolgokat kipróbálni, Kos. Ideje kilépni a komfortzónádból! Az év ezen időszaka lehetővé teszi, hogy újító és merész legyél. Csak egy dologra figyelj: ne vállalj kiszámíthatatlan kockázatot.

Bika

Te vagy a katalizátor a kapcsolataidban, aki változásra ösztönzi az embereket. Inspirálod a környezetedet. Az a fajta személy  vagy, akire odafigyelnek, és hatással van mások életére.

Ikrek

Izgalmas időszak ez számodra, Ikrek. Igazi társasági pillangó vagy környezetedben, és úgy tűnik, az egyetlen olyan személy, aki mellett mindenki ott szeretne lenni. Mostanában pedig különösen szeretnél olyanokkal lógni, akik ugyanazokat a dolgokat élvezik, mint te.

Rák

A nyitottságod és kíváncsiságod tesz olyan emberré, aki mindig fejlődik. Itt az ideje, hogy valami újat tanulj. Szuperkönnyen megtanulhatnál egy másik nyelvet vagy akár egy hasznos programot, ami jól jöhet a melóban.

Oroszlán

Megnyílik előtted egy új ajtó. Megismerkedhetsz valakivel, új üzleti partnerséget kínál neked vagy akár szerelmet. Van valamilyen aggodalmad, ami miatt nem mersz belevágni? Ebben az esetben, a következő napokban megszűnhetnek a félelmeid.

Szűz

Szeretnél egészségesebb és fittebb lenni? Ma újabb lépéseket teszel a wellness-célok megközelítésében. Például letöltesz egy appot, ami segít beilleszteni a napjaidba a mikroedzéseket. Hajrá, Szűz!

Mérleg

Olyan ember vagy, aki kiáll az esélytelenebbek és az igazságtalan bánásmódban részesült személyek mellett. Most különösen nagy bátorságot érzel ahhoz, hogy felszólalj. Csak arra ügyelj, hogy ezt bölcsen tedd!

Skorpió

Amennyiben le szeretnéd cserélni a társaságodat, most megteheted. Amire szükséged van, az könnyen megérkezik. Csak tudatosan cselekedj, és figyelj arra, hogy a megfelelő embereket vonzd be az életedbe.

Nyilas

Ideje nyíltan kifejezni magadat, Nyilas. Most különösen vonz az influenszerek világa, ahogy a blogolás is. Ez remek nap lehet egy TikTok, Instagram vagy más platform elindítására, ahol olyan témákról beszélhetsz, amik a szívügyeid.

Bak

Új állást találhatsz, vagy fizuemelést, esetleg előléptetést kaphatsz. Ma szinte bármi megtörténhet veled. Ha még nem olvastad a Gondolkozz és gazdagodj c. könyvet, akkor érdemes lenne beszerezned. És ha viszket a bal tenyered, az azt üzeni: úton van a pénz.

Vízöntő

Ha változtatni akarsz Vízöntő, akkor itt az ideje! Megnyomhatod a reset gombot, és új életet kezdhetsz. Minden lehetőség adott. Készen állsz arra, hogy olyan életet élj, amivel tényleg elégedett lehetsz.

Halak

Ha spirituális beállítottságú vagy Halak, most még inkább vágyat érezhetsz arra, hogy meditálj vagy jógázz. Amennyiben eddig nem foglalkoztatott ez a terület, hirtelen mágnesként kezdhet vonzani.