A napi horoszkóp szerint a feszültség van a levegőben. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Te is ideges lehetsz, akárcsak a kollégáid és a szeretteid is, így pedig nem olyan nehéz összeveszni. De ahelyett, hogy keresnéd a lehetőséget, hogy másokon vezesd le a feszültségedet, inkább próbálj meg segíteni nekik. Hidd el Kos, jó érzés lesz!

Bika

Megpróbálhatsz folytatni vagy befejezni valamilyen kreatív projektet, de a képzelőerőd egyszerűen nem működik úgy, ahogyan általában. Ha teheted, tedd félre a munkádat, és pihentesd kicsit! Holnapra megjöhet az ihlet!

Ikrek

Ma különösen védelmezőnek érezheted magad mindazokkal szemben, akiket szeretsz: gyerekek, család, barátok, háziállatok. Éppen ezért, ha megtudod, hogy valaki ártott egy szerettednek, akkor az illető jobb lesz, ha elmenekül, mert a mai napon nem ismersz kegyelmet.

Rák

Ma egy igazán rendkívüli találkozásban lesz részed, mert megismerkedhetsz egy hírességgel, befolyásos személlyel vagy valaki olyannal, akivel régóta szerettél volna találkozni. Különleges nap lesz ez a mai!

Oroszlán

Valaki, akiről rég hallottál, és fontos számodra, váratlanul felhívhat vagy meghívhat magához, mindenesetre hatalmas meglepetést okoz az előkerülése. Viszont ma néhány kellemetlen üggyel is foglalkoznod kell, de ne hagyd, hogy ezek elvegyék az örömödet!

Szűz

A pénz miatt ma különösen feszült lehetsz. Lehet, hogy úgy érzed, túl sokat költöttél mostanában, esetleg nem kaptad meg azt az összeget, amire számítottál. A túl sok aggodalom elronthatja a napodat. Ugye nem akarod, Szűz?

Mérleg

Az elmúlt néhány napban tapasztalt túl sok stressz és feszültség miatt összeütközésbe kerülhetsz a szerelmeddel. Bölcsen tennéd, ha szánnál néhány percet magadra, hogy egyedül legyél és levezesd a feszkót, így elkerülhetnéd a veszekedéseket.

Skorpió

Nem érzed jól magad, Skorpió? Ha teheted, akkor inkább maradj otthon, pihenj és előzd meg a nagyobb bajt. Amennyiben most tovább feszegeted a határaidat, előfordulhat, hogy rövid időn belül lerobbansz.

Nyilas

Előfordulhat, hogy egy váratlan helyzet miatt le kell mondanod a mai programodat. Ez kissé lehangolhat, főleg, ha a szerelmeddel találkoztál volna. Ne zuhanj annyira magadba, hanem gondolj arra, hogy be fogjátok pótolni az elmaradt randit!

Bak

A planetáris energiák miatt ma kissé lomhának érzed magad. A legszívesebben otthon maradnál, de tudod: túl sok dolgod van. A kötelességtudatod különösen erős. Köss alkut magaddal, és csak a legfontosabb feladatokat végzed el, aztán pihenéssel jutalmazd az erőfeszítéseidet!

Vízöntő

Eszedbe jut egy távol élő szeretted, vagy valaki, akivel egy ideje nem találkoztál, de közel áll hozzád, és ma elmerenghetsz az együtt töltött szép időkön. Valószínűleg fel is hívod, hogy megoszd vele a benyomásaidat.

Halak

Nagyon furcsa és zavaros álmaid lehetnek. Érdemes lejegyezned őket, mert fontos üzenetük lehet számodra. Napközben a pénz miatti aggodalmak kínozhatnak, de a dolgok valószínűleg nem olyan rosszak, mint amilyennek tűnnek.