A heti szerelmi horoszkóp szerint a március 20-ai Kos hava és tavaszi napéjegyenlőség mámoros szerelmet vagy kihívásokat hoz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Meglehet, mostanában nem alakultak jól a dolgok köztetek Mr. Biggel, de a napokban minden jobb lesz. Sokat változik pozitív irányba szerelmi életetek, sőt, akár jelentős lépéseket is tehettek. Boldogabbnak és elégedettebbnek fogod érezni magad. Most a szinglik is lelkesebben vetik bele magukat az ismerkedésbe.

Bika

Valami kellemes történhet a héten, és ez új kezdetet jelenthet köztetek. A boldogság és a jólét ajtaja megnyílik az életedben. Fontos, hogy viszonozd a szerelmed erőfeszítéseit, hogy igazán érezze, mennyire szereted. A szingliknek megéri türelmesnek lenniük, ha hódítani készülnek.

Ikrek

Az elmúlt időszakban talán sokat gondolkodtál azon, mi legyen a kapcsolatotok sorsa. A héten újabb kihívásokkal kell szembenéznetek, de végül úgy dönthetsz: kitartasz a pasid mellett. Történhet valami a napokban, ami jobbá teheti a köteléket köztetek. Az egyedülállókra is várnak izgalmas flörtök.

Rák

Az előtted álló hét boldogságot és szenvedélyt hoz a párkapcsolatodba. A hét elején jó híreket oszthat meg veled az imádottad, és ez bizony fényes jövőt vetít elétek. Hamarosan sokat javulhat az életminőségetek. Az egyedülállók is számíthatnak a pozitív fordulatra: kiderülhet, hogy nem közömbösek annak a srácnak, aki tetszik nekik.

Oroszlán

Érzelmileg kimerültnek érezheted magad, és emiatt nehezedre esik a kapcsolatodra fókuszálni. Sőt, most talán teher lehet a pasid, aki csak szeretne veled lenni és minőségi időt tölteni veled. Kerüld el a veszekedést azzal, hogy elmondod neki, min mész keresztül, és ha igazán szeret, megértő lesz veled.

Szűz

Izgalmas napok várnak rátok Mr. Biggel. A különböző programlehetőségek, az új élmények segítenek abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Egy igazán örömteli és kiegyensúlyozott időszak veszi kezdetét köztetek. Egyedülállóként nagyszerű formában vagy és tökéletesen boldog vagy pasi nélkül is.

Mérleg

Úszni fogsz a szerelemben és a boldogságban egész héten. Nemcsak azért, mert az imádottad mindent megtesz azért, hogy mosolyt csaljon az arcodra, hanem mert jó híreket oszthat meg veled, ami valamilyen módon a te életedre is hatással lehet. Ha szingliként van valaki, akit szeretnél meghódítani, akkor a napokban megkapod a lehetőséget, hogy megtehesd!

Skorpió

Fontos döntéseket készülsz meghozni a szerelmi életedet illetően. Valószínűleg a kapcsolat sorsa forog kockán, éppen ezért ne kapkodj el semmit. A napokban tisztán fogod látni, mihez kellene kezdened. A szinglik életében feltűnhet egy régi szerelmük, de a csillagok óva intik a jegy szülötteit attól, hogy újra megpróbálják a dolgot.

Nyilas

Használjátok ki ezt a hetet a szerelmeddel és lazítsatok, szórakozzatok. Valósítsátok meg a terveiteket, szánjatok több időt egymásra, mert hamarosan nehéz időszakon mentek majd keresztül, és akkor nem lesz lehetőségetek erre. Ha elég szoros és jó a kapcsolatotok, úgy sokkal könnyebben néztek szembe a nehézségekkel.

Bak

Amennyiben párkapcsolatban élsz, közelebb kerülsz a párodhoz. Beavathat téged a titkaiba, a saját kis világába, és ez hihetetlenül boldoggá tesz téged. Ha pedig keresed a szerelmet, váratlanul rábukkanhatsz, de nehézségbe ütközhet a kibontakozása. Könnyen lehet, hogy rossz híre van az illetőnek.

Vízöntő

Készülj fel egy kihívásokkal teli hétre. Könnyen megeshet, hogy ha az álomkapcsolatra vágysz, akkor kockáztatnod kell, ami azt jelenti: ideje ledobni a bombát az emberedre és elmondani, mire vágysz igazán. Bármilyen választ is kapj, végül cselekedni fogsz. A szinglik életébe váratlanul berobbanhat a mindent elsöprő szerelem.

Halak

A párban élők végre hátradőlhetnek és élvezhetik mindazt a jót, amit a kapcsolatuk ad. Tökéletes összhangban vagytok a pasiddal. Az ágyban és azon kívül szenvedélyesen imádjátok egymást. A szinglik egy összejövetelen ismerkedhetnek meg egy rendkívüli sráccal, ezért érdemes kimozdulniuk otthonról.