A napi horoszkóp szerint ma vegyes hatások érik a zodiákus tagjait, és lesznek, akik kellemes nap elé néznek, mások pedig alig fogják várni, hogy elteljen. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Szenvedély és romantika van a levegőben, Kos, úgyhogy használd ki ezt a lehetőséget! Ha teheted, végezz előbb a melóval, aztán bújj össze a pasiddal vagy hívd el randizni a kiszemeltedet.

Bika

Felkavaró híreket kaphatsz ma egy családtagodtól, Bika. Egy pillanatra megtántorodsz, de ha időt szánsz arra, hogy továbbgondold, rájössz: a dolgok nem olyan aggasztóak, mint amilyennek elsőre tűntek.

Ikrek

Az utóbbi időben eléggé túlhajszoltad magad, Ikrek. Fennáll annak a veszélye, hogy kiégsz vagy teljesen lerobbansz. Ha teheted, vedd igénybe mások segítségét, és ne csinálj mindig mindent egyedül.

Rák

Ma rájöhetsz, hogy egy barátod valójában a lelki társad, Rák. Sok időt töltöttetek együtt, és rájöttetek, mennyire igénylitek egymás társaságát. Nyugodtan fejezd ki az érzéseidet a barátodnak, jó hatással lesz a kapcsolatotokra.

Oroszlán

A mai napon könnyen összetűzésbe kerülhetsz másokkal. Magányra vágysz és arra, hogy békén hagyjanak. A legjobb lenne, ha a tudtukra adnád, mire van igényed, így legalább elkerülhetitek a veszekedést.

Szűz

Napközben csupa szív és szeretet leszel a környezeteddel, estére viszont előbújik a romantikus, szenvedélyes oldalad és ezt a pasid nagyon fogja díjazni! Ha pedig szingli vagy, akkor se lógasd az orrodat, hanem szerezz magadnak örömet!

Mérleg

Ma érzed az egymásnak ellentmondó igények és vágyak vonzását. Egyrészt érezhetően sokat várnak tőled a melóhelyeden, de ugyanez a helyzet otthon is, ahol szintén nagy elvárásokkal szembesülsz. Bármennyire is szeretnél nem tudsz mindenki kedvére tenni.

Skorpió

Nem tűnik igazságosnak, hogy egyre több a munkád, plusz pénzt viszont nem kapsz érte. Érdemes lenne erről beszélned a főnököddel vagy segítséget kérni a melóban, hogy ne egyedül szenvedj minden feladattal.

Nyilas

Az elmúlt néhány hónapban rendkívül elfoglalt voltál. Rengeteget melóztál, de ugyanannyit buliztál vagy szórakoztál a barátokkal, vagyis a két végén égetted a gyertyát, és ennek ma meg fogod érezni a hatását.

Bak

Sokat gondolkodsz ma a világ sorsán és azon, mit tehetnél a bolygóért vagy az emberekért. Valószínűleg rá is bukkansz egy lehetőségre, amit közel érzel a szívedhez.

Vízöntő

Olyat kérhetnek tőled, hogy nyeld le a büszkeségedet és engedj valaki más akaratának. Ezt nehéz lesz megtenned. De legalább kapsz egy örömhírt, ami valamennyire helyrebillenti a lelki békédet.

Halak

A mai nap a gondolkodásra alkalmas, nem pedig a cselekvésre. Ha késztetést érzel a vásárlásra, ne tedd! Aludj egyet minden döntésedre. Amennyiben holnap is ugyanazt érzed, akkor hajrá, Halak