A 2000-es évek egyik legsikeresebb filmje a Bajos csajok volt, ami azóta már szinte kultfilmmé vált. Mindenki látta legalább egyszer, de ezeket a titkokat talán még a legnagyobb rajongók sem tudták. 

Új titkok derültek ki a Bajos csajokról 

Idén már 20 éves a film, ami egy szempillantás alatt szupersztárt csinált Lindsay Lohanből és még nagyobb löketet adott Rachel McAdams karrierjének. A sztori szinte megunhatatlan, talán éppen ez az oka, hogy idén a mozikba kerül a film újabb verziója. Ennek ellenére a legtöbben az eredetiért rajonganak, amiről most egy könyvnek köszönhetően új titkok derültek ki. 

So Fetch: The Making of Mean Girls betekintést nyújt a kulisszák mögé, és többek között az is kiderült belőle, hogy Rachel McAdams szőke parókája szó szerint vagyonokba került. A színésznő nem akarta szőkére festetni a haját a szerep kedvéért, így 10 000 dollárért csináltattak neki parókát. 

A szereplőkről is kiderült pár új információ. Marci Liroff, aki részt vett a szereplők kiválasztásában a könyvhöz készült interjúban elárulta, hogy a nagy szereplőgárda miatt több név is szóba került. Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens és Mary Elizabeth Winstead mind részt vettek Gretchen meghallgatásán. Kristen Stewartot és Michelle Trachtenberget szerették volna, ha eljátsszák Cadyt, miután Lindsay azt mondta, hogy szívesebben lenne Regina. 

Karen sem volt egyértelmű, Blake Lively, Megan Fox, Haylie Duff, Kate Mara és Leighton Meester is szóba jöttek. De, ami a legmeglepőbb, hogy Aaron szerepére meghallgatták Penn Badgley-t, Jared Padaleckit és Jonathan Bennettet, végül egyikőjük sem kapta meg a szerepet. Bár mások szerepeltek a filmben, ezekkel a nevekkel azonban teljesen más lett volna. 


Via