Készen állsz az év filmjére? Ha igen, akkor van egy jó hírünk, mivel most a Cosmopolitannal páros belépőt nyerhetsz a Barbie privát vetítésére! 

A Cosmopolitan meghív az év mozieseményére

Már mindenki nagyon várja, hogy végre a mozikba kerüljön a Barbie, aminél csajosabbat idén biztosan nem látsz. Greta Gerwig filmje egy valódi rózsaszín álomvilágba repít mindenkit, és megismerhetjük belőle Barbie vagyis Margot Robbie kalandjait Barbie Landben és a valóságban. A sztori szerint egy véletlen balesetnek köszönhetően Barbie élete teljesen a feje tetejére áll, így eldönti, hogy megoldja a problémát, de ehhez el kell hagynia a rózsaszín országot. Természetesen elkíséri legnagyobb támogatója, Ken, akit nem más, mint Ryan Gosling alakít. A főszereplők tehát elindulnak, hogy felfedezzék a világot, de a dolog nem éppen úgy alakul, ahogyan azt tervezték. 

Ha ez még nem lenne elég, akkor a forgatás miatt valóban készítettek pár rózsaszínű Barbie álomházat, így csodás látványból sem lesz hiány! A divatrajongóknak úgyszintén tetszeni fog a Barbie, hiszen Margot Robbie kimaxolta a filmben a Barbiecore-trendet, ha inspiráció kell csajos divatból, akkor ez a te filmed. 

Ha szeretnéd megnézni a Barbie-filmet egy privát vetítésen, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni a filmmel kapcsolatos kérdésünkre!

A helyesen válaszolók között 30 darab páros belépőt sorsolunk ki a július 26-án megrendezésre kerülő moziestre. A helyszín az ETELE Cinema, ahol a film előtt beszerezheted a pink popcornodat vagy vattacukrodat, és persze izgalmas meglepetésekkel is várunk! Ne maradj le! 

Melyik énekesnő szerepel a Barbie-filmben? 

  • A: Dua Lipa
  • B: Lady Gaga
  • C: Sabrina Carpenter 

A helyes választ küldd el a jatek@cosmopolitan.hu címre!

A nyereményjáték részleteiről itt olvashatsz bővebben