A Hatalmas kis hazugságok című sorozatot, ami Liane Moriarty regénye alapján készült, 2017-ben mutatta be az HBO. Eredetileg egy évadra tervezték, de akkora sikere volt, hogy 2019-ben folytatást kapott. Kevés széria képes arra, hogy több szezonon keresztül taroljon, de a Big Little Lies 2. évada is hatalmasat ment! Így nem meglepő, hogy a rajongók nagyon várták a folytatást.

Négy évet kellett várni a Hatalmas kis hazugságok folytatására

Eltelt négy év, és pont, mikor már mindenki azt hitte, ez ennyi volt, Nicole Kidman robbantotta a bombát! A színésznő, aki egyébként nem csak főszereplője, de executive producere is a sorozatnak, bejelentette, hogy igenis megcsinálják a 3. évadot!

Imádtam a Hatalmas kis hazugságokat. És el fogjuk hozni nektek a harmadik évadot is, csak hogy tudjátok

– mondta múlt pénteken a színésznő a CME Group Tour Championshipen.

Mind folytatni szeretnék

A szereplők az elmúlt években már többször tettek arra megjegyzést, hogy benne lennének egy új évadban. 

Jelenleg mindenki dolgozik valami máson. Remélhetőleg egyszer újra összejövünk

– nyilatkozta Nicole Kidman 2020-ban. 

Ahogyan az HBO vezérigazgatója, Casey Bloys is végig támogatta a folytatás ötletét:

Azt hiszem a sorozat esetében az a helyzet, hogy adott egy olyan csapat, akik mindannyian nagyon szeretnek együtt dolgozni, és mindannyian Hollywood krémjéhez tartoznak. Reese, Nicole, Zoe, Laura és Shailene mind nagyon elfoglaltak, de nagyszerű lenne, ha valamikor újra összeállna a banda.

A remény azonban szertefoszlani látszott, amikor 2021-ben a sorozat rendezője, Jean-Marc Vallée elhunyt.

Sokat beszéltünk arról, hogy megcsináljuk a harmadik évadot, de sajnos Jean-Marc Vallée, a sorozat zseniális rendezője tavaly elhunyt, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nélküle folytassuk. Ő volt a sorozat megálmodója, szóval sajnos ennyi volt

– így nyilatkozott Zoë Kravitz a tragédia után a GQ-nak 2022 novemberében. Reese Witherspoon hasonlóképpen beszélt tavaly:

A munkatársunk, a barátunk, a testvérünk volt. A sorozat nagy része az ő fantáziájának és kreativitásának szüleménye, így nehéz elképzelni a jövőt nélküle

– jegyezte meg akkor. Bár hozzátette, hogy mindannyian vágynak arra, hogy valahogy összejöjjön a sorozat folytatása. Köztük Laura Dern is, aki pedig az Entertainment Tonight-nak vallotta be 2022-ben, hogy nagyon-nagyon reménykedik a 3. évadban.

Bár valószínűleg még a tárgyalások sem kezdődtek el a projektről, ennyire egyértelműen még soha senki nem beszélt a folytatásról, ahogyan most Nicole Kidman. Így egészen biztos, hogy a 3. évad elkészül, már csak az a kérdés, mikor!

Via