Vannak filmek, amiket receptre írnák fel, amikor valakinek éppen szerelmi bánata van. Most hoztunk neked 3 klasszikust, amit mindenképpen meg kell nézned, ha éppen összetört a szíved. 

Mamma Mia!

Ha nagyon bánatos vagy, akkor a szomorú filmektől csak még inkább depis leszel, szóval semmiképpen sem ajánljuk azokat a sztorikat, amiken bőgni kell. Keress inkább valami olyat, ami felvidít, amitől jobb kedved lesz. Ilyen például a Mamma Mia!, ami az egyik legjobb választás szerelmi bánat esetén. Sőt, ha bejön a görög miliő, akkor akár egy utazásra is befizethetsz, hidd el jót fog tenni egy kis kikapcs. 

Ízek, imák szerelmek 

Ez talán az egyik legnagyobb klasszikus, de szerelmi bánatra egyszerűen kiváló. Arról nem is beszélve, hogy talán a sztori hatására végre te is összeszeded a bátorságod, hogy végre elmenj arra az utazásra, amit már régóta tervezgetsz. Ki tudja, talán pont ott vár rád életed szerelme. Viszont, ha nem is az tuti, hogy hatalmas kalandban lehetne részed. 

Napsütötte Toszkána 

Csakúgy mint az Ízek, imák, szerelmek a Napsütötte Toszkána is örök, megunhatatlan klasszikus. Ráadásul a sztori is nagyon hasonló, hiszen miután zátonyra fut házassága Diane Lane is egy másik országban keresi az élet nagy kérdéseire a választ. Mi sem tökéletsebb helyszín erre mint Olaszország, nem igaz? Szóval, ha szerelmi bánat gyötör, akkor tarts egy maratont, ez a három film garantáltan kirángat a depiből. 

(via)