Az elmúlt évek nagy trendje, hogy a világ legnépszerűbb meséiből és történeteiből készítenek horror filmet. Így született meg a Grincs, a Micimackó, a Pán Péter és Mickey egér véres verziója is. Most pedig itt az újabb gyerek sztori, ami felnőtt kiadást kap.

Jön a Wonka horror változata!

A Roald Dahl története már rengeteg alkotót megihletett, rengeteg film és mese készült belőle, de talán a leghíresebbek az 1971-es Willy Wonka és a csokigyár, a 2005-ös Charlie és a csokigyár, illetve 2023 nagy sikere, a Wonka Timothée Chalamet-val a főszerepben

Egy műfaj azonban még kimaradt a feldolgozások sorából, méghozzá a horror! Egészen mostanáig, ugyanis 2024-ben érkezik a sztori rémisztő verziója.

A hírek szerint a film a The Unknown címet kapta, és a Kaledonia Pictures filmgyártócég áll mögötte, így várhatóan a Micimackó: Vér és mézhez hasonló lesz a stílusa.

A filmnek, amelynek gyártása már a küszöbön áll, bemutatni pedig 2024 vége felé tervezzük, egy híres illusztrátor és annak felesége a főszereplője, az ő életüket árnyékolja be a fiuk, Charlie tragikus halála. Kétségbeesetten próbálják túltenni magukat a gyászon, úgyhogy elvonulnak a világ elől, távol a Skót-felföldre, ahol viszont egy kiismerhetetlen gonosz várja őket

– írják a hivatalos közleményben.

Via