Az emberek mindenre is rákeresnek a neten, még a legvadabb szexszel kapcsolatos kérdéseikre is. A Google pedig közzé is tette, milyen pikáns témákra voltak leginkább kíváncsiak az emberek 2023-ban!

Top 10 szexkérdés a Google szerint

Képzeld, Google exkluzív adatokat osztott meg a brit Cosmopolitannel, amiben elárulták, mire kerestek rá legtöbbször a netezők 2023-ban a szexszel kapcsolatban.

„Mi az a speed bump szexpozíció?”

Év elején tömegesen kerestek rá erre a szexpózra, ami a TikTokon terjedt el először. Kiderült, hogy ez a brit Love Island valóságshow egyik versenyzőjének a kedvence. Ez a kutya póz egy változata, csak itt a lány nem térdel, hanem hason fekszik, a csípőjét pedig egy párnával emeli meg.

„Lehet szexelni terhesség alatt?” 

Rengetegen voltak arra kíváncsiak, vajon terhesen is megengedett-e a hancúr. A válasz egyébként igen, persze ugyanolyan körültekintően, mint amúgy.

Népszerű volt még az anális szex téma, illetve az, hogy hány kalóriát lehet elégetni szex közben. De talán a lista legmeglepőbb pontja a tizedik helyen végzett kérdés: őrült sokan voltak kíváncsiak ugyanis arra, hogy a halak szoktak-e szexelni. (LOL)

Íme a teljes lista:

  1. Mi az a speed bump szexpozíció?
  2. Lehet szexelni terhesség alatt?
  3. Mi a szex pozitivitás?
  4. Miért vérzek szex után?
  5. Hányszor kell randevúzni szex előtt?
  6. Hány kalóriát égetek el szex közben?
  7. A vetélés után mennyi idővel lehet szexelni?
  8. Mi az az anális szex?
  9. Miért nem kívánom a szexet nőként?
  10. Hogyan szexelnek a halak?

Via