Úgy érzed, hogy te a maximumot adod a pasidnak a kapcsolatotokba, de visszafelé már nem gondolod, hogy ez igaz lenne? 3 olyan dolog is van, amely ha jellemző a pasidra, akkor lehet, hogy inkább a végét járja a szerelem, és talán a szakítás sincs már annyira messze.

Elhanyagol téged

Az, hogy ki mennyi időt igényel a másikkal tölteni, nagyon egyénfüggő. Ám ha a pasid kezdetben extra lelkes volt, mostanra viszont inkább kerül, lemondja a közös programokat, az semmi esetre sem jelent jót. Persze elhanyagolni nem csupán időben lehetséges. Ha a kezdetben rendszeres, cuki dolgok is kikoptak a hétköznapokból, az sem túl jó jel. 

Nincs érzelmi kötődése hozzád

Már nem mondja, hogy szeretlek? Úgy érzed, kihűlt a kapcsolatotok, és ő már nem is szeretne érte küzdeni? A hullámvölgyek mindenhol előfordulnak, azzal nincs is semmi baj. Ám ha letett rólatok, és amikor te megoldást keresel, azt terhesnek érzi, az semmiképpen nincs rendben. 

Nem vesz tudomást az érzéseidről és szükségleteidről

Elmondod a problémáidat a pasidnak, de nem veszi őket figyelembe? Hiába öntöd ki a lelked, egyáltalán nem érdekli, hogy téged mi zavar? Ez egyáltalán nem oké, egy kapcsolatban mindkét félnek jól kell éreznie magát, és mindenkinek azt kell éreznie, hogy figyel a másik az igényeire és szükségleteire. 

via