Úgy érzed, megragadt egy kicsit a szexuális életetek a pasiddal? Vagy soha nem is ütötte meg azt a szintet, amire teljes szívedből vágytál volna? Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lehet már szuper a kémia kettőtök között! Most adunk 3 tippet, amivel új lángra lobbanthat a köztetek lévő vonzalom.

Öld meg a rutint!

Igen, sok dolognak a rutin a titka, valóban. Ez nem feltétlenül igaz a szexre. Ha mindig ugyanazt a menetrendet követitek, és semmi változatosság, semmi spontaneitás nincsen benne, akkor nem csoda, hogyha egy idő után unalmas lesz. Lepjétek meg egymást, essetek egymásnak a legkülönbözőbb időpontokban, és akár a legfurcsább helyeken is! Hidd el, ha úgy jön a vágy, hogy ez nem volt betervezve, az nagyon izgalmas, és emlékezetes dolgokat hozhat ki belőled is.

Meglepetések

Szorosan összekapcsolódik az előző ponttal. Tényleg el kell engedni a rutinokat, és ki kell lépni a komfortzónából. Mikor próbáltatok ki utoljára valami új dolgot? Mikor került be a képbe egy szexjáték, vagy egy olyan formája a kényeztetésnek, ami egyáltalán nem megszokott nálatok? Lepd meg a pasidat egy masszázzsal (na és persze ő is téged!), keverjetek egymásnak egy finom koktélt, csináljatok egy szexi playlistet, gyújtsatok egy-két illatgyertyát, vagy vásárolj egy új fehérneműt, amiben azt érzed, hogy ellenállhatatlan vagy!

Day and night 

Tudnod kell, hogy a jó szex előjátéka nem éjszaka, az aktus előtt kezdődik, hanem már napközben. Lepd meg a pasidat egy szexi SMS-sel, gondolj napközben is többször arra, hogy mi fog történni, amikor végre hazaér a párod. Ha nem csupán megtörténik az aktus, hanem fókuszálsz erre, és napközben is készülsz rá, hogy majd egymásra találjatok, akkor hidd el, teljesen más lesz a szex.

via