Külön-külön már megvan az orgazmus, klappolnak az érzelmek és a technika is, ám együtt még nem sikerült a csúcsra jutnotok? A 4 perces szabály azt ígéri, sikerülhet!

Miért hanyagoljuk el az előjátékot?

Miért van az, hogy amikor a szexről beszélünk, a párok nagy része csak a behatolásra gondol? Az előjátékot a legtöbben szeretik gyorsan letudni, pedig ez hatalmas hiba, sokszor emiatt marad el az orgazmusban gazdag finish!

A legutóbbi felmérések alapján, az átlagos szex 5.5 percig tart. Meglepő tehát, ha elmarad a gyönyör az aktus végén? Meglepő, ha úgy érezzük, az élmény nem éppen kielégítő? Semmiképpen sem! A szex pont attól lesz maradandó, mély élmény, ha annak minden percét kiélvezzük, és megadjuk a módját. Fontos, hogy mindig emlékeztesd magad, hogy a tested, és az orgazmusod nem gombnyomásra működik!

A TikTokon már hódít a 4 perces szabály

Janet Brito szexterapeuta, a TikTok új sztárja most egy olyan technikát mutatott be, amellyel a szex jobb lehet, mint valaha, a végén pedig egy hatalmas jutalom várhat rátok. 

Az új technika a 4 perces szabály, amely az előjáték hosszát jelöli ki. De ez nem egy sima, már megszokott előjáték, itt teljesen felborulnak az eddig kialakult hatalmi viszonyok. A lényeg, hogy mindketten 4-4 percet kaptok, hogy azt tegyetek a másikkal, amit csak akartok. Lényege, hogy törekedjetek arra, hogy a másik a csúcspont közelébe érjen. 

Ha ilyen intenzív izgatás után történik meg a behatolás, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egyszerre legyen orgazmusotok, nem sokkal már a kezdés után. Használjátok ki ezt a 4 percet, és lepjétek meg egymást. Csináljatok valami olyat, amit eddig még nem. Esetleg kössétek be a fogadó fél szemét, hogy tényleg csak az érzékekre hagyatkozhasson. Állítsatok ébrsztőt is, és egy másodperccel se legyen rövidebb vagy hosszabb a játék! Készen álltok?

via