Méltaltanul mellőzik néha a melleket szex közben, pedig vannak csajok, akik számára a mellbimbójáték elképesztően intenzív és élvezetes lehet. Ha te is imádod, ha a pasi a melledet izgatja, akkor ez a cikk most neked szól! 

Garantált orgazmus 

A mellbimbókban hihetetlenül sok idegvégződés van, kutatások eredményei szerint pedig a simogatása ugyanazokat a területeket stimulálja az agyban, mint a csikló érintése. Éppen ezért érintés hatására a mellbimbók nagyon érzékenyek lehetnek, sőt, bizonyos esetekben az sem kizárt, hogy az izgatása orgazmushoz vezet. A mellbimbó stimulációjának szexuális hatásáról tanulmányt is készítettek: a 148 férfi és 153 nő bevonásával készült kutatás eredményei a Sexual Medicine folyóiratban jelentek meg, ebből pedig kiderült, hogy a nők 81,5 százaléka számára fokozott szexuális izgalmat jelent a mellekkel való játék. A férfiak esetében ez valamivel kevesebb, csak 51,7 százalék volt. Ebből egyértelműen kiderül, hogy  a mellbimbó egy olyan erogén zóna, aminek az érintése, izgatása, stimulálása végső soron orgazmust eredményezhet. 

Nyalogatás, harapdálás, dörzsölés

Persze egyáltalán nem mindegy, hogyan érnek hozzá, hiszen a mellbimbó és a mell körüli terület nagyon érzékeny, éppen ezért fontos, beszélni róla, ki és mit szeret. Lehet, hogy te imádod, ha a mellbimbód nyalogatják, de könnyen elképzelhető, hogy a finom harapásokért már nem vagy oda. Barbara Santini szextanácsadó szerint érdemes lehet először az ujjakat finoman mozgatni a bimbóudvar környékén, de a mellek masszirozása, nyomkodása is nagyon élvezetes lehet. Nyilván lényeges, hogy te is irányítsd a pasid, és mondd el neki bátran, mi a jó neked, hogyan és hol élvezed. A kommunikáció ugyanis, csakúgy, mint a szexben alapból is nagyon fontos, hiszen csak így tudhatjátok pontosan, mire is vágyik a másik. 

Csak 5 lépés 

Ezek után joggal merülhet fel most a kérdés, hogy oké, oké, de akkor hogyan is kell ezt csinálni? Íme! Ha ezen az 5 lépésen végig mész a pasiddal, hidd el, az orgazmus fixen nem marad el. 

  • Szánjatok rá időt! Semmiképpen se legyetek csalódottak, ha nem jön össze az orgazmus 10 perc alatt! Ez ugyanis nem egy verseny, mindenre rá kell hangolódni, ráadásul érdemes minden zavaró tényezőt is kizárni anak érdekében, hogy ne maradjon el a várva várt eredmény. Semmiképpen se kapjodjatok, itt ugyanis a türelem, ami hatalmas hangsúlyt kap. 
  • Kezdésként a pasid finoman ingerelje a mellbimbóid, az ujjával vagy a nyelvével, akár mind a kettővel együttesen, ahogy neked a legjobb. 
  • Mikzöben egyre fokozódik benned az izgalom, úgy növelhetitek a tempót és lehet még intenzívebb a stimuláció. Na, és itt jön képbe a fentebb említett kommunikácó: bátran irányítsd a pasid, mondd el neki, hogy és milyen erővel csinálja, ha pedig neked bejön, akkor mehet a harapdálás és szívás is. A lényeg hogy mindenről adj visszajelzést a srácnak. 
  • Amikor már érzed, hogy teljesen beindultál, igyekezett odafigyelni a légzésedre, közben pedig összpontosítsd a tested jelzéseire! Próbáld meg átadni magad a végtelen gyönyörnek!
  • Ne legyél türelmetlen! Se te, se pedig a pasid. Könnyen lehet, hogy az első próbálkozás tovább fog tartani, de hidd el, hogy, ha összejön az orgazmus, akkor életed egyik legintenzívebb élményét éled majd. Ha pedig szeretnétek még egy kis izgalmas vinni a dologba, akkor bátran bevethettek pár szexjátékot is, amivel közben a csikód vagy a hüvelyed izgathatja a srác. 

(via és via)