Ha egy pasi vonzódik hozzád nem biztos, hogy annak teljesen egyértelmű jelét adja, szóval nem árt nagyon figyelni, hogy észrevedd, bizony bejössz neki. Mi most hoztunk 5 biztos jelet, ami egyértelműen arra utal, a srác rád van kattanva. 

Személyes dolgokat árul el magáról 

Ha egy srác nagyon hamar kezd el magáról elárulni személyes infókat, akkor szinte tuti, hogy bejössz neki. A pasik ugyanis általában nem sok dolgot árulnak el magukról, legalábbis addig nem, amíg nem találnak egy olyan személyt, akiben úgy érzik, megbízhatnak. Amikor mélyebb dolgokat kezd el felfedni, részletesen mesél a munkájáról akár a családjáról, akkor biztosra veheted, nagyon is kedvel téged és feltehetően nem csak barátkozni akar. 

Ideges körülötted 

Persze nem olyan idegesít módon és érezhető, hogy nem rád haragszik, szimplán feszült melletted és egy kicsit zavarban van. Ha egy srác szokatlanul ideges körülötted, akkor az a vonzalom egy igencsak erős jele lehet. Miközben veled beszél lehet, hogy izzad a keze, hadarásba kezdhet. Szóval, ha azt veszed észre, kicsit bizoytalan melletted, akkor az azért van, mert nagyon is vonzódik hozzád. 

Minél többet szeretne tudni rólad

 Ha tetszel egy fiúnak, akkor érdeklődni fog utánad. Ráadásul nem csak felszínes módon, hanem szeretne meg is imerni, úgy istenigazából. Ha a magánéleted részleteiről érdeklődik, ha csak úgy csüng minden szavadon, az üzenetekre pedig kb. azonnal reagál, akkor nem kell sokat agyalnod a dolgon, ennek a pasinak fixen bejössz. 

Védelmezni próbál 

A pasik vonzalmának szintén erőteljes jele, amikor mindent elkövet annak érdekében, hogy védelmezzen téged. Amikor tetszel neki, sőt elkezd érzelmeket táplálni, akkor gondoskodni szeretne arról, hogy téged ne érjen bántódás sem testi, sem pedig érzelmi szempontból. Ez egyébként egy evolúciós dolog, a férfiakban ösztönösen alakul ki a vágy, hogy megvédjék a nekik tetsző nőt. 

Szeret megérinteni 

Ha tetszel egy srácnak, akkor minden alkalmat meg fog találni arra, hogy valamilyen módon megérintsen téged. Persze egy érintés sok mindent elárulhat, szóval ha úgy érzed nem megfelelően közeledik, akkor azt mindenképpen jelezd. Viszont hidd el, érezni fogod, ha ezek az érintések a kedvesség és a vonzalom jelei, mert a pasi, akinek igazán bejössz, gyengéden fog közelíteni hozzád és nem ajtóstul akar majd berontani a házba. 

(via)