Amikor a szexről van szó, általában csak a csodálatos és fantasztikus élményeket szeretjük megosztani a barátainkkal. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, nem minden esetben megy minden gördülékenyen, néha hiba csúszik a gépezetbe. Most eláruljuk, mik a legkínosabb dolgok, amik történhetnek, és hogyan birkózz meg velük! 

1. Amikor a pasi túl gyorsan élvez el vagy túl sokáig tart

Emlékszel, amikor a Jóbarátokban Ross és Rachel először esnek egymásnak, de Ross túl hamar elélvez? Ez a partnerednek kínosabb lehet, mint neked, ezért nagyon fontos, hogy úgy beszélj vele, hogy ne érezze magát kényelmetlenül. Sajnos megesik, nem kell nagy ügyet csinálni belőle!

A másik szituáció, amikor te már 20 perce a csúcsra jutottál, de a pasid még mindig nem. Próbáld meg a partnered rávezetni, hogy nem-e szeretne egy másik pozíciót kipróbálni, vagy esetleg-e lenne-e valami, amivel tudnál neki segíteni. A kommunikáció a kulcs. 

2. A vaginád furcsa hangot ad ki 

Nagyjából ezt minden nő megtapasztalja legalább egyszer élete során szex közben. A hüvelyünk néha nagyon furcsán tud viselkedni, de ne érezd rosszul magad, mert teljesen normális!

3. Jaj, szellentés 

Talán ez lehet a legkínosabb mind közül, leginkább akkor, ha nem párkapcsolatban vagytok, csupán egyéjszakás kalandról van szó. Sajnos a szellentés egy természetes folyamat, és ha ilyen szituba kerülsz akció közben, a legjobb dolog, amit tehettek, hogy elnevetitek. 

4. Amikor nagyon kell pisilni

Nagyon benne vagytok éppen, faljátok egymást, de aztán bumm, pisilni kell? Ha úgy érzed, hogy menni kell, akkor menni kell. Ne felejtsd el azonban, hogy sokszor az orgazmushoz közeli állapot is olyan érzés lehet, mintha pisilned kellene.

5. Amikor valaki nem tud felizgulni

Kellemetlen lehet, amikor valamelyikőtök egyszerűen nem tud beindulni. Sajnos ez megölheti a hangulatot. Legyél türelmes magaddal és a partnereddel is, hogyha ilyen szituációba kerültök, de ha a probléma állandósul, érdemes egy szakembert felkeresni.

Via