Szex után annyira jó összebújni, és édes dolgokat súgni a másik fülébe, de van pár dolog, amit a pasik nem szeretnek annyira. Most összeszedtük, mi az az 5 dolog, amit a srácok nem akarnak hallani szex után. 

Szeretlek 

Persze a szeretlekkel nincs semmi baj, ha már jó ideje együtt vagytok, de ha mondjuk egy egyéjszakás kalandról, vagy egy nagyon friss kapcsolatról van szó, akkor inkább ijesztő mintsem cuki kimondani. 

Azt mondta nekem a lány, hogy szeretlek. Ez volt az első alkalom, hogy szexeltünk, én ráadásul részeg voltam, és egy kicsit magányos. Egyáltalán nem volt romantikus, a szeretlek szócska meg még inkább megölte a hangulatot

– magyarázta Áron. 

Nem vettem be a tablettát 

Szex után közöltem a pasimmal, hogy elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, ő pedig elment bennem. Totál kikészült ettől, a kapcsolatunknak pedig ezzel vége is lett. 

Jobb is lehetett volna 

Előfordulhat, hogy  a pasid nincs éppen a legjobb formájában, de ezt szóvá tenni, a főbűnök egyike. Ezzel totálisan lerobomold az önbecsülését, ráadásul teljesen feleslegesen, hiszen lehet, hogy csak szimplán rossz napja van. Nyilván, ha többször előfordul a dolog, akkor érdemes vele beszélni róla, de akkor sem célszerű ajtóstul rontani a házba, a cél nem az önbizalmának a csorbítása, ugye? 

Az exem máshogy szerette 

Fejben akarva akaratlanul is összehasonlítjuk a jelenlegi pasinkat az exünkkel, de erről nyíltan beszélni hatalmas butaság. Egyfelől a párod joggal fogja hinni, hogy másra gondolsz  szex közben, másfelől mennyire lelombozó már, ha te arról beszélsz, hogy a volt pasid mit és hogyan szeretett. 

Lehetne nagyobb is 

Abban mind egyetértünk ugye, hogy a férfiak méretével viccelődni, nem túl kedves dolog. Ettől a pasik összeomlanak, ráadásul egyáltalán nem is mulatságos kigúnyolni valakit, pláne nem szex után. 

(via)