Sajnos élete során szinte mindenki átéli, milyen az, amikor valaki ghostingol. Veled is előfordult már, hogy azt hitted minden tökéletesen működik a pasival, de egyszer csak felszívódott? Sok fiatal lány szeretne választ kapni arra, hogy miért tűnt el a pasi szex után. 

Azért történt, mert rossz vagyok benne?

- teszi fel sok lány a kérdést magában.

Ezt mondja a szakértő 

Emily Sterns pszichológus elmondta, hogy a szexuális teljesítménynek nincs túl sok köze ahhoz, hogy egy pasi a ghostingolás mellett dönt. 

Ha valaki ghostingol, miután lefeküdtél vele, az valószínűleg azért van, mert soha nem keresett mást, mint egy kalandot, nem azért, mert rossz volt a szex

- mondta a szakértő.

Nem szabad saját magunkat hibáztatni

Emily Sterns elmondta, hogy egy ilyen elutasításnál nagyon sok nő saját magát és a teljesítményét kezdi el hibáztatni. Az igazság az, hogyha még a szex nem is volt a legjobb vagy nem volt meg a kémia, akkor is a másik félnek kellett volna lezárnia a kapcsolatot. A ghostingolás azért esik rosszul, mert a bizonytalanság érzését kelti bennünk, amit senki sem szeret.

Ha elítéled magad amiatt, hogy idegesnek vagy kiborultnak érzed magad, miután ghostingoltak, tudd, hogy nem vagy egyedül

- mondta Eliza Davis pszichológus.

Ezt kell tenned

Ha te is a ghostingolás áldozata vagy, az első és legfontosabb dolog, hogy tedd félre a telefonodat. Egy percet se áldozz időt egy olyan emberre, aki nem tudott egyenes lenni veled. Ha segít akkor a közösségi oldalakról is kövesd ki a pasit. Az energiáidat pedig olyan emberekre irányítsd, akik értékelnek és szívesen töltenek időt veled. Gyakorold az öngondoskodást.

Via