Szeretnéd egy kicsit feldobni a hétvégéd? Vágysz egy kis izgalomra a pasiddal? Akkor itt van 5 szexpóz, ami garantáltan megfűszerezi a dolgokat. 

A villámcsapás

A villámcsapás pózról fontos tudnod, hogy nem az egyik legkönnyebb pozíció, ám cserébe olyan orgazmusod lehet, mint még soha. Ha ezt a pózt szeretnétek kipbórálni, akkor lényeges, hogy a srác minimum egy fejjel magasabb legyen, mint te, egyébként nehéz dolgotok lesz. 😀 Kezdésnek a srác álljon mögéd, majd az egyik lábadat finoman emelje a magasba, úgy, hogy az végül a vállán pihenjen meg. Na, igen, ehhez azért neked is szükséged lesz némi hajlékonyságra, de hidd el megéri az erőfeszítést. Próbáld meg tartani az egyensúlyod és engedd, hogy a pasid belédhatoljon. 

A kifli 

Ez talán az egyik legromantikusabb pozíció, hiszen közben a testetek teljesen összesimul. Ha szeretnétek egy kicsit ezt a pózt is feldobni, akkor a kiskifli (te) felhúzhatja a lábát, a nagykiflinek (srác) pedig így lehetősége lesz a még mélyebb behatolásra. Ez neked és a pasinak is hihetetlen élmény lehet, aminek a végén a gyönyör garantált. 

Az elefánt 

Az elefánt pózzal életed orgazmusát élhetetd át, persze, ha jól csináljátok. A lényege, hogy a nő a hasán fekszik, a lábait pedig szorosan összezárja. A férfi pedig így próbál behatolni. Eközben a nő a felsőtestét felemelni, pont mint az elefánt az ormányát. A póz tökéletesen alkalmas arra, hogy a titokzatos G-pontot is izgassa, így pedig az élmény még fenomenálisabb lehet. Grátisz, hogy így a kisebb férfiassággal rendelkező pasik pénisze is sokkal nagyobbnak fog majd érződni. 

A dugóhúzó 

A dugóhúzó szexpóz valamiért annyira nem ismert, pedig iszonyatosan könnyű kivitelezni és a maximális élvezetes is borítékolható. A póz során a nő az ágy szélén fekszik háttal, a pasi pedig az ágy mellett áll vagy térdel, attól függ, hogy kényelmesebb neki. Ahhoz, hogy behatolás még feszesebb legyen, a srác össze kell nyomja a nő comjait, ettől pedig olyan érzés lesz, mintha még szűkebb helyen barangolna a pasi. Ettől pedig az orgazmus is igazán fenomenális lesz. 

A balett táncos 

Ha nagyon hajlékony vagy, akkor ezt mindenképpen ki kell próbálnotok. Nem annyira könnyű póz, de viszont hihetetlenül nagy élmény. Áll a partnereddel szemben, az egyik lábadat pedig tekerd át a dereka körül, a vállaiban pedig kapaszkodj meg, hogy tudd tartani az egyensúlyt. Ha tényleg nagyon hajlékony vagy, akkor még magasabbra is emelheted a lábad, hiszen így a behatolás is sokkal mélyebb lehet. Hajrá, kellemes hétvégét nektek! 😍

(via)