Fotón, videón, filmben annyira egyszerűnek tűnik a 69. Pedig valljuk be, a pózt felvenni egyáltalán nem olyan könnyű, és nem is a legszexibb dolog. Pedig ez az  orális szexforma  kiemelkedően emlékezetes élményeket okozhat. Na de hogyan? Arra most pornósztárok adták meg a választ. 

Dőlt pozíció

Ugyan a 69-et általában úgy ábrázolják, hogy az egyik ember alul, a másik pedig felül helyezkedik el, a színészek szerint sokkal jobban kivitelezhető, ha az oldalatokon fekve csináljátok. Jobban egymáshoz fértek, és még kényelmesebb is!

Használjatok párnát 

Aki alul helyezkedik el, tegyen egy párnát a feje alá, így egyszerűbben eléri majd a fent elhelyezkedőt. Az alsó személy tegyen párnát a feneke alá is, hogy a fenti embernek egyszerűbb legyen elérnie. 

Mutass utat

Ha szeretnéd rávezetni, hogy mit élveznél még jobban, akkor legyél te felül, és mozogj úgy, ahogyan kifejezetten jó neked. Ritmus, irány, tempó - mindenben kijelölheted a követendő utat. 

A nők csak felül

A szakértők szerint nőként csak felül tanácsos elhelyezkedni a 69 során. Ugyanis ha a férfi van felül, sajnos észrevétlenül is túl mélyre mehet a pénisze, amely akár fulladást is okozhat.

Via