A csókolózás az egyik legnagyszerűbb dolog, ami két ember között történhet, s bár pofon egyszerűnek tűnik, azért néha képes alapos fejtörést okozni az érintetteknek. Mi most hoztunk neked 5 szuper tippet, amiknek a bevetésével igazi csókkirálynő lehetsz. 

Kezd lassan 

A pasik még, ha nem is vallják be, de odáig vannak a gyengéd csókokért. Eleve nem szeretik, ha valaki ajtóstul ront a házba, nem még akkor sem, ha néha az ellenkezőjét adják elő. Szóval a srácok imádják a gyengéd csókokat, szóval, ha így kezded, azzal nem lőhetsz mellé. 

Használd a kezed 

Érdemes figyelned rá, hogy csókolózás közben a kezeid ne csak mozdulatlanul lógjanak melletted. Tedd bátran a pasid háta köré vagy a vállára, de finoman az arcát is végig smíthatod csókolózás közben. Persze a legjobb, ha ezeket ösztönösen teszed, mert az annak a jele, hogy odáig vagy a srácért. 

Egy kis nyelv 

A nyelves csóknál nincs is romantikusabb, szóval merd is használni azt. Ha a dolgok már egy kicsit felforrósodtak, akkor a nyelvek érintkezésén túl egy kicsit extrázhatod is a dolgokat, például úgy, hogy könnyedén végighúzod a nyelved a pasid ajkán. Hidd el, imádni fogja. 

Harapás

Csókolózás közpen finoman harapj bele a srác ajkába. Ezt nem is részletezzük, teljesen le lesz nyűgözve. 

Szemkontaktus 

Bár csókolózás közbne általában mindkét félnek csuva van a szeme, de azért időként nagyon romantikus lehet mélyen a másik szemébe nézni. Ez még meghitebbé teszi a pillanatot és annak az egyértelmű jele, hogy bizony köztetek tombol a kémia. 

(via)