Persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy keress a kákán is csomót, de ha a pasi gyanúsan vagy furcsán viselkedik az árulkodó lehet. Egyszerűen vannak olyan red flagek, amiket nem lehet nem észrevenni. Most összeszedtük, mik azok az első randis vörös zászlós jelek, amik miatt talán jobb lesz inkább menekülni. 

Még túl sem vagytok a randin, de már a következőt szervezi 

Elsőre talán romantikusnak tűnhet, de ha túl korán kezdi el szervezi a srác a következő randit, akkor az egy picit visszás lehet. Nyilván, ha nagyon jól éreztétek magatokat a másik társaságában, akkor a találkozó végén egyértelmű, hogy megbeszéltek egy újabb randit, de a pasi már menet közben is másról sem beszél, mint a folytatásról, az inkább ijesztő. Ha valaki túlságosan nyomul az sosem jó jel, szóval, ha nem képes leakadni a témáról, akkor legközelebbre jobb lesz offolni. 

Túl személyes kérdéseket tesz fel 

Az első randinak szórakotatónak és könnyednek kellene lennie, azonban, ha a srác folyamatosan személyes kérdéseket tesz fel neked, akkor menekülj. Az természetes, hogy meg szeretne ismerni, de ez egy folyamat, szóval, ha már az első randin az exeidről, sérelmeidről érdeklődik, akkor ne habozz, szállj ki a dologból, mert ez nem oké. 

Szívességet akar kérni 

Most találkoztál először a sráccal, de máris arról beszél, mit tehetnél meg érte? Pár perce tart a randi, de ő azt taglalja, hogyan is járhatnál a kedvében? Maradjunk annyiban, hogy ez nagyon durva, ha pedig jót akarsz magadnak, akkor nagyon hamar lelépsz, mert itt valami nagyon nem stimmel, nem kizárt, hogy csak ki akar használni téged. 

Felsorolja az elvárásait 

Hazugság lenne azt állítani, hogy egy kapcsolatban nincsenek elvárások a másik felé, de azért ezeket felsorolni az első randin elég erős. Szóval, ha a pasi az ismerkedést azzal kezdi, hogy felsorolja, mik a követelései egy kapcsolatban, sőt, ha részletezi miért nem felelt meg ezeknek az igénynek az előző párja, akkor fuss. 

Témát vált 

Te éppen magadról mesélsz majd hirtelen témát vált? Nos, az önző emberek nagyon nehezen rejtik el az egójukat egy randin is, éppen ezért előfordulhat, hogy hiába érdeklődik irántad, képtelen kivetkőzni magából és simán témát vált annak ellenére is, hogy te éppen beszélsz. Valószínűleg annyira beképzelt, hogy nehezen viseli, ha nem ő van a közzéppontban. Ez mindenképpen erős red flag, az ilyen találkát pedig szinte kizárt, hogy újabb követné. 

(via)