Legyünk őszinték, a randizás nem mindig könnyű dolog. Egy csomó olyan randizási hiba megtörténhet veled, amire álmodban sem gondoltál volna: a nagy csalódástól kedve a ghostingoláson át akár egy zavaros, nárcisztikus, szociopata pasival is összehozhat a sors, akár már az első randin, ami miatt jobb, ha többet nem találkozol az illetővel! Vannak azonban olyan randi hibák, amiket te követsz el, nem is a pasi! Most elmondjuk neked, pontosan mely dolgok ezek, hogy a lehető legjobban alakuljon az első randid! 

1. NEM MONDOD EL A PASINAK, MIT AKARSZ

A legdurvább hiba, amit elkövethetsz a randizás során az az, hogy nem mondod el a pasinak, hogy mik a céljaid a találkozóval. Csak egy egyéjszakás kalandra vágysz, FWB-re vagy életed szerelmére? Hidd el, nem mindegy! Ha nem teríted ki már az első találkozón a kártyáidat, könnyen lehet, hogy csak egymás idejét raboljátok a pasival és totál más életszakaszban vagytok, mint te azt hiszed.

2. RANDIZOL VELE, PEDIG NEM is JÖN BE

Ne már! Ennyire nem lehetsz elkeseredve! Mindennek a legalja az, ha olyan pasival találkozol, aki igazából nem is tetszik neked, sőt, semmit nem is akarsz tőle, csak unatkozol, na meg persze, élvezed a bókjait és az imádatát. Ne játssz a pasikkal: ha nem jön be, tegyél egy szívességet és mondd meg neki nyíltan, ez így fair. Ne rabold az idejét, sem a tiedet ne töltsd így el, ha nem tetszik. 

3. keresed benne a HIBÁKAT 

Igaz a mondás: aki keres, az talál! Szóval, ha már eleve úgy állsz neki a randinak, hogy ez tök gáz lesz és a pasi is tiszta k.o, akkor inkább ne is menj el rá. Nincs olyan, hogy tökéletes pasi, sem olyan, hogy tökéletes párkapcsolat, ezért ha túlságosan is kritikus üzemmódban vagy, inkább fókuszálj saját magadra és ne a másikban keresd a hibákat. Ha pedig már eleve zavar pár dolog a pasiban, akkor még a randizás előtt gondold át, hogy belefér-e neked. Amennyiben nem, mondj búcsút neki!

4. TÚL KÖNNYEN ÍTÉLKEZEL

Az első randin megtudhatsz pár dolgot a pasiról, de nem mindent és ezt ne is várd ez tőle, mert ez így cool. Ha viszont elejtett egy fura mondatot vagy beavatott egy (számodra) különösnek tűnő dologba az életében, ne írd le egyből, mert nem biztos, hogy jól jársz! Minden éremnek két oldala van. Lehet például, hogy azért nem beszél a testvérével, mert a bátyja alkoholista vagy agresszív ember; nem biztos, hogy ő a rossz fej! És ez mindenre igaz. Ne ítélkezz, amíg nem hallod a teljes sztorit, mert lehet, hogy nagyon meg fogod bánni, hogy túl könnyen ítélkeztél. 

Via