Véget ért a szerelem, de te jobban szeretted volna lezárni a kapcsolatot, mint az exed? Akkor elképzelhető, hogy ő még nem szeretne továbblépni, sokkal inkább visszakapni téged. Melyek azok a jelek, amelyek egyértelműen erre utalnak? Lássuk az 5 leggyakoribbat!

keres?

Ha az exed akkor is megkeres és kapcsolatba lép veled, amikor nem lenne muszáj, akkor esélyes hogy nem a cél, hanem te vezérled ebben. Szeretne a közeledben lenni, és állandóan valami hülye ürüggyel ír rád? Tuti, nincs túl rajtad.

Dicsekszik?

Mindig elújságolja, amikor valami jó dolog történik vele? Már-már dicsekszik az eredményeivel? Talán titkon, talán nagyon jól tudja, de még mindig az elismerésedre vágyik, hogy azt érezze, fontos neked, és felnézel rá. 

Csekkolgat?

Likeolja a posztjaid, vagy az elsők között nézi meg a sztorijaidat? Úgy tűnik, állandóan a te profilodon lóg? Ugye, te sem nézegetsz olyanokat, akik nem érdekelnek? Beszédes!

Ismerkedik? Randizik?

Nem hajlandó randizni? Nincs kedve új kapcsolathoz, pedig ezerszer a tudtára adtad már, hogy köztetek mindennek vége? Valószínűleg nagyon fáj a szíve.

Nagyon sokat randizik?

Na ne hidd, hogy nincs arany középút! De amikor állandóan randizik, mégsem jó senki, az is sokat elárul. Talán mindenkiben téged keres, de nincs még egy olyan, mint te?

via