Rózsát adni mindig nagyon romantikus, ám csak kevesen tudják, hogy a szálak száma néha sokkal többet elárul a gesztusról, mint elsőre gondolnánk. 

3 szál

Rövid, lényegretörő üzenet, ami a kapcsolat elején igazi sorsfordító lépés és kijelentés lehet. A három rózsa ajándékozása azt jelenti, hogy szeretlek!

5 szál

Ellaposodott a kapcsolat? Nincs meg az a régi tűz? Szeretné a pasi rendbehozni a régi hibákat? Akkor jó lehet, ha öt szálas rózsacsokrot ajándékoz, ugyanis ez a törődést jelenti. Jó jelzés lehet, ha a srác még mindig szeretné életben tartani a kapcsolatot a régi hibák ellenére. 

6 szál

A hat szálas csokor is nagyon egyértelmű üzenet. Ha például csak alakulóban volt eddig a kapcsolat, akkor ezzel pontot tehettek ennek az időszaknak a végére. Aki ugyanis 6 szálat ajándékoz, az azt mondja, hogy a tiéd vagyok. 

9 szál

A szerelmet újra és újra lángra kell lobbantani, a 9 szál rózsa ajándékozása pedig erre tökéletes: annak adnak 9 rózsát, akivel le szeretnék élni az életüket. Ha tehát ennyi rózsát kapsz a pasitól, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő is jóban-rosszban veled tervez. 

10 szál

Egy kis önbizalomtuningra van szüksége a címzettnek? Nos, akkor 10 rózsaszál tökéletes lesz, ez ugyanis azt jelenti, hogy aki kapja, azt tökéletesnek tartják. 

12 szál

Ha nem tisztázott, mi is van két ember között, akkor 12 szál rózsával pontot tehetünk ennek a kérdésnek a végére. Ugyanis ez a szám egy kérdést szimbolizál. Leszel az enyém?

24 szál

Nem tudok nem rád gondolni - ha ezt érzi egy pasi egy lánnyal kapcsolatban, akkor mindenképpen 24 szálas rózsacsokorral kell hogy meglepje.