Az utolsó pillanatban lemondani egy randevút nem túl elegáns. Jöhet ilyenkor bármilyen magyarázat, a csalódottságot nehéz jóvá tenni. Pedig sokszor igen szívszorító oka van a lemondásoknak.

Nincs is rosszabb, mint amikor az utolsó pillanatban lemondanak

Az első randevú fontos mérföldkő egy pár életében. Ez az a pillanat, ami pillangókat okoz a gyomrunkba, ami izgat, türelmetlenséget kelt. Persze nem mindenki számára ennyire pozitív a randi okozta nyomás, sok pasi számára igazi stresszforrás. Nem csak azért, mert ma már attól is tartania kell az embernek, hogy mennyi volt a FaceApp a fotókon, de a pasiknak azért is, vajon mennyibe fáj majd az este. 

A Happn társkereső alkalmazás felmérése szerint 10 szingli férfiből 6 azért mondja le az utolsó pillanatban a randikat, mert anyagi problémákkal küzd. Félő, hogy a találkozó nagyon sokba lesz, ezért inkább megvárják, amíg a helyzet stabilizálódik. 

Persze sokszor napokkal előtte már lehet látni, hogy a helyzet nem éppen rózsás, ám abban reménykednek, hogy a randi időpontjára valahogyan sikerül pénzt szerezni. 

Hihetetlen költsége van ma a randizásnak

Sokan nem gondolnak bele, de egy sikertelen randi igazi pénzégetés lehet. Ha autóval érkezik a pasi, és még gáláns lovagként haza is viszi a partnert, akkor jobb, ha nem is számolunk utána, mennyibe kerül a benzin. Mellette egy ital, akár egy vacsora - könnyen összejön akár 20 ezer forint kiadás is egy estére.

Úgyhogy ha legközelebb lemondja a pasi a randit, ne ítéld el azonnal, lehet, hogy csak anyagilag nem a legjobb napokat éli, és várja az alkalmat, amikor kicsit stabilabb lábakon vihet majd el álmaid estéjére. Sokkal jobb lesz, ha nem az anyagiakon kell aggódnia egész este.

Via