A szexuális életedet sok dolog befolyásolja, és bármilyen meglepő, még az is hatással van rá, hogy milyen színűre fested a hálószobád. Vannak árnyalatok, amelyek annyira negatív hatással vannak, hogy a szakértők nem is ajánlják őket. Mutatjuk a listát! 

Ezt árulja el a hálószobád a szexuális életedről 

A Feng Shui szerint a hálószoba színe hatással van az alvásra, a pihenésre és természetesen a szexre. Bizonyos árnyalatok pozitív energiát biztosítanak, ennek köszönhetően sokkal élvezetesebbé tehetik a szexet. 

Piros

A szakértők szerint a piros fallal rendelkező szobában lesznek a legszenvedélyesebbek az együttlétek. Ez persze nem meglepő, mert a piros a szenvedélyhez, romantikához kapcsolódik. De a szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy az árnyalat képes felpörgetni a szexuális életetek, ám akár feszültséget is tud kelteni, ha valami problémátok van. 

Ezeket a színeket próbáld még ki

A piros mögött a lila áll, ami szintén képes újabb löketet adni a szexuális életnek. A dobogó harmadik fokára pedig a zöld állhatott, mivel egy vidám árnyalat, ami mindenkit sokkal energikusabbá tesz, ezzel pedig felpörgeti a szexet. 

Színek, amik negatívan befolyásolják a szexet

Három árnyalat kifejezetten felpörgeti szexet, de vannak olyanok, melyek csak problémákat okoznak. A szakértők szerint ez a barna, a szürke és az ezüst. Mindhárom szín nagyon lehangoló, a szürke pedig még nyugtalanító hatással rendelkezik. 


Via