Bármennyire is döbbenetes, de egy párkapcsolat tartóságga már nagyon az elején megmutatkozik, sokan azonban nem vesznek tudomást a baljós jelekről. Most megmutatjuk, mi az 3 vészjósló dolog, ami egyérteleműen azt mutatja, ez a románc nem lesz hosszú távú. 

Képtelen vagy önmagad lenni a jelenlétében 

Egy kapcsolat elején mindenki a legjobb formáját próbálja hozni, de pár hónap elteltével azért már mindenki lazul. Vannak azonban olyanok, akik nem tudnak feloldódni a párjuk társaságában, sőt szélsőséges esetben egy-egy csajszi csak azért felkel korábban reggel, hogy kisminkelje magát, nehogy a szerelme rendezetlen arccal lássa. Lássuk be, ez nonszensz. Ha nem tudsz elegendni, felszabadulni a másik társaságában, akkor ott valami nagyon nem oké, ez pedig azt is jelezheti, hogy titeket nem egymásnak szánt a sors. Ha valaki szeret, akkor reggel, kócosan, smink nélkül is szeret. Szóval, ha tényleg odáig vagy a pasiért, akkor le a maszkkal (szó szerint) és add önmagad. Ha ez nem megy valamiért, akkor mindenképpen vedd fontolóra, hogyan tovább. 

Csak a szex 

Egy kapcsoltaban nagyon fontos, hogy működjön a felek között a kémia, ha viszont csak az működik, más pedig nem, akkor ez a dolog gyanúsan nem lesz hosszú távú. Azok a kapcsolatok, amik csak a testiségre, a vonzalomra épülnek biztos, hogy nem fogják kiállni az idő próbáját, hiszen elmaradnak az olyan fontos dolgok, mint a másik megismerése, a tartalmas, mélyebb beszélgetések vagy éppen a közös programok. 

Állandóan az exéről beszél 

Igazi red flag, ha pasid állandóan az exéről beszél. Fontos tudnod, hogy az ex alapvetően nem tabu téma, hiszen nyilvánvalóan neked is van múltad. Lehet beszélni az exekről, esetleges sebekről vagy arról, miért is ért véget az előző kapcsolat, azonban, ha a párod ezen nem tud túllépni, állandó beszédtéma nálatok a volt barátnője, akkor nagy eséllyel ő azon a sztorin még nincs túl. Így pedig veled sem fog tudni kialakítani egy mély, érzelmekre alapuló kapcsolatot. Ebben az esetben valószínűleg mindketten jobban jártok, ha elengeditek egymás kezét. Ha nem is örökre, de egy időre biztos. 

(via)