Az első lépés, hogy kommunikálnod kell a pároddal, hiszen e nélkül egyetem problémát sem tudtok majd megoldani. Lássuk a kérdéseket, amelyek segítenek majd!

Gyógyító kérdések

Egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és mit beszéltek egymással, hiszen a kulcs mégiscsak ebben rejlik. Most azonban kiderült, hogy a pszichológusok szerint több olyan kérdés is van, amelyet ha feltesztek egymásnak, akkor a kapcsolatotok pozitív irányba alakulhat. Lássuk a kérdéseket!

A kapcsolatok azért működnek mert a partnerek…

Kérdezzétek meg egymást, hogy miben látjátok egy kapcsolat működését? Ez sokat elárul majd arról, hogy ki pontosan mire vágyik, ezeket tudva pedig sokkal egyszerűbb lesz a másik kedvében járni.

Elő az ellentétekkel!

De vegyétek elő az ellentetjét is, és kérdezzétek meg egymástól, hogy a kapcsolatok miért romlanak el. Erre pedig ugyanaz igaz, tisztában leszek azzal, a másiknak miért mehet el a kedve a párkapcsolat folytatásától. De van még egy kérdés, amit jobb, ha nem hagytok ki!

Ahhoz hogy jó kapcsolatunk legyen, a nőnek / a férfinak…

Ezzel egy pillanat alatt megtudhatjátok, hogy pontosan milyen elvárásaitok vannak egymással szemben a nemi szerepeket illetően.

via