Ezerféleképpen a pasink kedvére tehetünk az ágyban, de az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb módja még mindig az, ha kézzel okozunk örömöt, amit ráadásul biztos, hogy ők is meg fognak köszönni. Mondjuk is, hogyan adj felejthetetlen kézimunkát!

Nézz a szemébe!

Mint minden fajta szexnél, itt is szuperizgató, ha mélyen a pasid szemébe nézel. A szemkontaktus segít ráhangolódni a dolgora, és azt üzeni a partnerednek, hogy kapcsolatban vagy vele és együtt élitek meg a szexuális örömöket.

Használj sikosítót! 


A síkosító fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni! Ha kézzel kényezteted a partnered, sokkal nagyobb örömben lesz része  akkor, amikor síkosítóval vagy masszázsolajjal csinálod. Hidd el, megéri kipróbálni!  

Kérdezz!

A nagyszerű kézimunka igazi titka, hogy tudd, mit akar a partnered. Egyszerűen elég lehet csak megkérdezni, mire vágyik, így igazi profivá válhatsz a dologban. Közben is érdemes érdeklődni, hogy jól esik-e neki, amit csinálunk, a visszajelzések pedig segíthetnek a legmagasabb szintre fejlődni. 

Kapcsolódj be!

Ha te magad is be vagy indulva, azt nem csak te, de a partnered is élvezi majd, hiszen ez számára is még jobbá teszi a kézimunkát. Nyugodtan magunkhoz nyúlhatunk közben, akár az ujjakat, vagy más  szexjátékot bevetve, de minden csak a fantáziánkra van bízva! 😉

Via