Nemrég az OnBuy egy új szexuális tanulmányt készített, amely azt vizsgálta, mennyire változtatta meg a koronavírus a szexuális szokásokat. Többek között azt is megvizsgálták, hogy mennyire befolyásolja az orgazmust, hogy a lakáson belül hol szexeltek, és az eredmény mindenkit meglepett: nagyon is!

Az aranyérmes

Meg fogsz döbbenni, de az eredmények szeint a fürdőszoba a legjobb hely a szexhez a lakásban! A pulzusszám akár 73%-kal is megemelkedett az ott kísérletező pároknál, vad 121 BPM mellett.

A válaszadók őszintén megosztották bővebben is a tapasztalataikat a  fürdőszobai szexről, az emberek 85 százaléka szerint az ottani élmény magasan kiemelkedik, mint a lakás többi pontján tapasztalt. 

Azt gondolhatnánk, hogy a fürdőszobai szex csak a filmekben tűnik vonzónak, az életben csúszós, kényelmetlen és a hely is nagyon szűk, ám a párosok szerint hihetetlenül izgató és egyben izgamas!

A többi dobogós

A második helyen az erkély végzett, ebben az esetben mindenki egyetértett abban, hogy annak vonzereje a nyilvánosság. Bárki megláthat és meghallhat, ha ott történik az együttlét, ez pedig mindenkit beindít!

A bronzérmes pedig a gardróbszoba lett, a résztvevő párok 65%-át indította be hihetetlenül, hogy a rendezett ruhák áldozatul esnek a heves együttlétnek. 

Via