Sokan álmodnak arról, hogy a szex okozta orgazmus közben spricceljenek. Ami valljuk be, tényleg egy jó kis szuperképesség, de azért jár néhány kellemetlen dologgal is: például a kiáramló folyadékkal. 

Mire jó a Liberator takaró?

Ha spricceléssel járó orgazmusra kerül sor, akkor igenis számolni kell azzal, hogy az ágyat ez a kilövellő folyadék borítja majd. Ez pedig általában nem egy-egy csepp, hanem konkrétan egy tócsányi mennyiséget jelent. 

Akik spriccelnek, azoknak a mindennapokat nagyon megnehezíti, hogy hogyan tartsák rendben a környezetüket. Hogyan maradhatna tiszta az ágy? Csak azért mondjanak le az élményről, hogy ne kelljen ismét mosni? 

Arról nem is beszélve, hogy ilyen mennyiségnél tényleg nem opció, hogy szárad kicsit - még akkor sem, ha ez a folyadék egyébként tényleg nem tiszta pisi.

Bombabiztos megoldás a szexhez

A vízálló takarók piacán találhatunk 1-1 szuper opciót, ám végre megérkezett a Lovehoney új fejlesztése, a Liberator takaró, ami kifejezetten a spricceléshez készült. Ezzel többé nem fordul elő, hogy azon kelljen agyalnod az orgazmus közben, hányszor kell még mosnod a héten. Sőt, ez a termék nem ázik át, tehát többé nem ütközhetsz abba a problémába, hogy hiába mosod ki a takarót, a matrac is nedves lett. 

A takaró egyébként tökéletesen rögzíthető, így az aktus közben sem mozdul el, száz százalékosan védve az ágyat. Akár több spriccelést is kibír úgy, hogy az alatta lévő réteg egyáltalán nem lesz nedves, egy kicsit sem.  

via