Sikítás, nyögés, hörgés - ahány ház, annyiféle szexhang létezik. Sokan meg vannak arról győződve, minél hangosabb valaki, annál jobban élvezi a szexet. Ám biztos, hogy ez így van? 

Leírja a hangadás, milyen a szex?

Ugyan a szex örömszerzésről szól, mégiscsak egy fizikai tevékenységről beszélünk. Ezért, ha a légzésünk elakad, vagy nehezebben jön, az teljesen természetes, az örömtől független dolog. 

Fiziológiai szempontból, szex közben az ingerek érzeteket keltenek, és ezeket az érzeteket általában zajon keresztül fejezzük ki. A szerveinkben, az izmainkban történnek a dolgok, és a hangzás lehetővé teszi, hogy az érzés visszhangozzon a testünkben. A rekeszizom nyílik és záródik, az izmok mozognak, visszahúzódnak, zajt keltenek, ezzel lehetővé teszik a levegő, és az érzetek terjedését a testben.

A szakértő szerint ha hagyjuk, hogy a hangok átjárják a testünket, azok rezgéseket keltenek. Ezek a rezgések pedig intenzívebb szexuális élményt adnak, teljesen más állapotban fogadja így a test az ingereket. A szexuális interakció részeit így sokkal intenzívebben tudjuk befogadni. Mellette, a hangadás felszabadítja a testünket, ami azt is jelenti, hogy lazábban leszünk az aktus közben, ezzel növelve az esélyeinket az orgazmusra. 

Sőt, mi több, a hangok kiadásának akadályozásával valósággal blokkoljuk a lehetőségeinket az orgazmusra. Akár szégyenlős vagy, akár nem szeretnéd a szomszédot zavarni, a testednek egyáltalán nem jó jeleket küldesz, ha próbálsz direkt halk maradni. 

Sikíts az orgazmusért!

A zaj visszatartása, egyben a test összehúzódását jelenti, ami megakadályozza, hogy az élvezet továbbterjedjen a testben. Megakadályozza, hogy mélyen és intenzíven átéld az érzeteket, amiket a szex nyújt. Ennek eredményeként, egy nagyon erős feszültség keletkezik, így az izgalmas érzés, amit az ingerlésed okoz, nem fog tudni terjedni.

A szakértő szerint, a hosszú „mmmmmmm” hang kibocsátása az egyik legjobb orgazmus serkentő praktika, hiszen ez ingerli a vagus ideget, ami mélyebb nyugalmi állapotot hoz létre, megágyazva az orgazmusnak. 

via