Sokan bajban vannak azzal kapcsolatban, hogyan kellene lovagló pózban átvenniük az irányítást. Most mutatjuk a legjöbb trükköket, hogy a pasid és te is a csúcsra jussatok ebben a pozícióban! 

Legyél extra óvatos

A legfontosabb tipp, ha azt szeretnéd, hogy a pasid tényleg a mennyországban érezze magát. Kényelmesen helyezkedj el, de vigyázz arra, hogy neki ne okozz fájdalmat vagy bármiféle sérülést. Ha megtalálod a tökéletes pozíciót, sokáig tarthatjátok ezt a pózt, mielőtt elfáradnál. 

Legyél kreatív

Amikor te vagy felül, a kezedben van az irányítás. Ha fel akarod izgatni még inkább, tegyél fel kérdéseket, legyél szexi, valamint hízelgő. Hajolj közelj hozzá és kérd meg, hogy csókolgassa a nyakadat, bármilyen szexuális dolog még inkább beindíthatja! 

The Motion Of The Ocean

Az óceán technikával nem lőhettek mellé! A szexnek kéz a kézben kell járnia a szenvedéllyel, így miközben lovagolsz rajta, feküdj rá, csókold meg, tartsd a szemkontaktust, az arcaitok érintsék meg egymást, és lassan, gyengéden mozogj.  Találd meg a ritmust, amely olyan, mint az óceán mozgása. Ha finoman csinálod, sokáig lovagolhatod a pasidat anélkül, hogy elfáradnál.

 Relaxálj és élvezd

A legjobb tanács, amit adhatunk: élvezd az utazás minden pillanatát. Legyetek nyitottak, kommunikáljatok azzal kapcsolatban, hogy kinek, mi esik jól. A lényeg, hogy te is akard, mert ha csak azért mész bele a dologba, hogy a pasidnak örömet szerezz, abból semmi jó nem sülhet ki. 

A magabiztosság a kulcs

Az újabb tipp, ami elengedhetetlen a sikerhez. A legtöbb dologhoz az életében magabiztosságra van szükség, ez a szexnél sincsen másképp. Ha a pasi azt látja, hogy magabiztos vagy, már sikered lesz. 

Tudj irányítani

Fontos, hogy ebben a szituácóban tudd irányítani a partnered, valamint az ott lent történő dolgokat is. Annyit elárulunk, hogy a pasid mérete nem játszik túl nagy szerepet abban, hogy a lovaglás, mennyire lesz sikeres. Ügyelj arra, hogy ne csússzon ki! 

Attól még csapatmunka

Habár a kezedben van az irányítás, a pasiddal együtt kell működnötök. A szex mindkettőtökről szól, ezért fontos, hogy teljesen vond be a partnered is. 

+1 extra pozíció 

Ha nagyon bevállalósak vagytok, próbáljátok ki a lovagló pózt kicsit extrábban. Fordíts hátat a pasidnak! Közben ő megfoghatja a feneked, te pedig lehetőséget kapsz arra, hogy közben kényeztesd magadat. 

Pinterest

Via