Nemcsak a randik alapján, vagy éppen az átlagos válaszideje alapján lehet arra következtetni, hogy mennyire vagy neki fontos. Sokszor a szexpózok, amelyekben egymáséi lesztek többet mondanak minden szónál.

Szex egymás ölében

A közösülés általában lassú, és különösen intim ebben a helyzetben. A szemkontaktus, a közelség, a szoros ölelések hihetetlenül romantikussá és méllyé teszik ezt a pózt.

Kanálpóz

Ez egy pihentető pozíció, de egyben nagyon kifejező is, mert alapvetően egy hatalmas, hátulról érkező ölelést foglal magában. Sőt, az érintés, a nyakra adott csók, a fülbe suttogás mind új kapukat nyitnak.

Elnök

A pasi ül, te pedig az ölében, háttal neki? Közben végig felfedezheti a tested, állandóan csókokkal és ölelésekkel kényeztethet. Intim, meghitt, kényelmes, közeli - minden megvan ebben a pózban, ami a meghitt kapcsolatokban is.

Lovaglópóz

Igen, ez is egy olyan póz, amit sokan inkább nem vállalnak be, ha nincs köztük szoros kapocs. A nő ugyanis ilyenkor tényleg nagyon meztelen, szembesül a férfi vágyakozó tekintetével és kalandozó szemeivel is.

Via