Számtalan dologra tippelhetnél, hogy miért csalják meg a férfiak a partnereiket. Gondolnád, hogy pont a pénz az egyik legnyomósabb érv?

A pénz az oka mindennek

Valószínűleg te is gondolkodtál már azon, miért van az, hogy sok pasi hűtlen egy párkapcsolatban. Nem elég a szex? Nincs elég tartalmas beszélgetés? Elmúlt a vonzalom? Nos, ezek az egyébként fontosnak tűnő problémák, eltörpülnek a legnépszerűbb érv mellett.

Szomorú, de sok pasi a pénz miatt csalja meg a párját. A Connecticuti Egyetem tanulmánya mutatta ki, hogy azok az emberek, akik anyagilag a partnereinktől függnek, nagyobb eséllyel követnek el házasságtörést.

Eltűnne a férfiasság a pénzzel együtt?

A felmérést 10 éven keresztül végezték, és több mint 2500 embert kérdezték meg. A tanulmány kimutatta, hogy azok a résztvevők, akik kevesebbet kerestek, sokkal nagyobb késztetést éreztek a megcsalásra.

Mint kiderült, azok a férfiak, akik kevesebbet keresnek mint a nő, úgy érzik, nem tudják teljesen megélni a férfiasságukat. Éppen ezért más utakat, más lehetőségeket keresnek arra, hogy bebizonyítsák, hogy van olyan kapcsolati rendszer, amelyben ők lehetnek a főnökök.

via