A 35 éves menyasszony elképesztően nehéz helyzetbe került, ugyanis már egyáltalán nem élvezi a vőlegényével való szexet, azonban úgy véli az esküvőt már túl késő lemondani. 

Öszetörték a szívem

„A 20-as és 30-as éveimben gyakran olyan pasikkal jöttem össze, akik rosszul bántak velem és összetörték a szívem, akkor még el sem tudtam képzelni, hogy lehet ennél is rosszabb, pláne, hogy időközben találkoztam a tökéletes pasival. Én dél-ázsiai származású vagyok, és bár a csal ádom elég progresszív én mégis mindig nyomást éreztem arra, hogy férjhez menjek. Annak ellenére, hogy sikeres, anyagilag független jogász vagyok, öntudatlanul és elképzeltem magamnak egy jövőt, amiben 2-4 gyerek mindig szaladgált. 

Nagyon féltem

A szerelemben viszont sokszor csalódtam, így ezek a kudarcok eltántorítottak a tervembtől. A legnagyobb félelmem az volt, hogy egyedül maradok, és nem leszek képes létrehozni azt a családot, amiről álmodtam.

Ekkor viszont találkoztam K-val, egy hálózati konferencián. Először nem feltétlenül voltak romantikus érzéseim az irányába, de aztán elkezdtünk elég sok időt együtt tölteni. A második napon már együtt reggeliztünk, én pedig eszméletlenül jól éreztem magam vele. Nem az a típusú pasi volt, akibe általában beleszerettem: sokkal alacsonyabb volt, és gyakorlatilag telejsen kopasz. Mégis tetszett, ahogy a szeme ráncosodik, amikor mosolyog, és nagyon vonzott a melegsége. 

Nem volt észbontó, de...

Az egyik este aztán túl sok proseccot ittunk, ő pedig csatlakozott hozzám a szállodai szobámba egy csésze teára. Végül együtt töltöttük az éjszakát, és bár nem volt észbontó a szex, de megdöbbentettet, mennyire gyengéd és szeretetteljes. K. azt mondta nekem, hogy istennő vagyok, ettől pedig a fellegekben éreztem magam. Több év elutasítás után úgy döntöttem, hogy most elengedem a negatív gondolataimat, mert úgy éreztem, ezúttal minden a helyére került. 

A szex rendben volt vele, de nem volt annyira eszelős, mint korábban, azokkal a férfikkal, akiknek a megszállotja voltam. Az után az éjszaka után viszont minden olyan gyorsan haladt, és nem akartam, hogy ez megálljon. Az egész tökéletes volt. Viszont szégyelltem bevallani, hogy soha nem érzetem iránta igazán szexuális vonzalmat. 

Közeleg az esküvő

Ennek ellenére igent mondtam neki, amikor megkérte a kezem. Ő az ideális férfi a számomra, ezt tudom, de egyre jobban frusztrál, hogy nem vonzódom hozzá szexuális értelemben. Úgy érzem, ezt senkinek nem mondhatom el. A legjobb barátnőmnek próbáltam erről beszlni, de vállat vont, mondván, ilyen minden kapcsolatban előfordul. Viszont azt neki se mertem elmondani, hogy néha még undort is érzek szex közben. Az esküvő viszont közeleg, és azt hiszem már túl késő lemondani. Fogalmam sincs, mit tegyek.”

(via)