Különleges munkája van Lucy Banksnak, aki a válása után kezdett el hivatásos barátnőként dolgozni. Az OnlyFans indította be a karrierjét, ahová még csak erotikus tartalmakat sem tölt fel, van, aki csak azért fizet neki, hogy minden nap jó reggelt kívánhasson neki. 

Így lett profi barátnő 

Lucy a válása után nagyon rossz helyzetbe került, két gyereket nevel, így szüksége volt a pénzre. A munkáját egyre kevésbé tudta összeegyeztetni a gyerekneveléssel, ezért eldöntötte, váltani fog. Ekkor döntötte el, hogy regisztrál az OnlyFansre, de nem akart erotikus tartalmakat gyártani. 

Lucy úgy döntött, hogy hivatásos barátnőként fogja magát hirdetni, a dolog pedig annyira bejött neki, hogy 1300 fontot, vagyis nagyjából fél millió forintot keres naponta. 

Tudom az előfizetőim születésnapját. Tudom a kutyáik nevét. Tudod, tudom, milyen a mindennapi életük, ez nem mindig a szexről szól vagy ilyesmi. 

Elárulta, hogy legtöbbször csak beszélget az emberekkel, úgy, mintha egy kapcsolatban lennének. A pasik leírják neki a napjukat, vagy épp azt, mit fognak a hétvégén csinálni a barátaikkal. 

Ez valóban egy mélyebb kapcsolat. Azt hiszem, valószínűleg azért jönnek az oldalamra, mert kíváncsiak, de azért maradnak, mert ott van az a valódi kapcsolat érzése. 

Lucy tesz fel bikinis fotókat is, de nagyon ritkák nála az erotikus tartalmak. Profi képek helyett minden fotót otthon készít. Úgy érzi, egyre ritkábban fog feltenni fehérneműs képeket, mivel láthatóan az embereket jobban érdekli a beszélgetés, és több pénze is származik belőle. 

Egyre többen keresik

Lucy egyre népszerűbb az oldalon, és nagyon sokan fizetnek nála elő arra, hogy beszélhessenek vele. Ha képet kérnek tőle, legtöbbször az sem erotikus, csak kíváncsiak arra, hogy éppen mit csinál. 

A nő már vagyonokat keres, a gyerekei magániskolába járnak, és több ingatlannal is rendelkezik. Állítása szerint ettől a munkától megkapta a stabilitást, amire mindig vágyott. 


Via