Még a sztárok is megosztották annak a pasinak a kérdését, aki a netezőkhöz fordult, hogy kevésbé fáradjon el szex közben. 

Egy pillanat alatt sztár lett

Bejárta a világot annak a pasinak a kétségbeesett kérdése, akinek elege van abból, hogy a szex fárasztó. Pontosabban az, amikor kézzel próbálja kielégíteni a barátnőjét. Ő ugyanis úgy érzi, hogy konkrétan leszakad a keze, és nagy szüksége lenne valami jó kis tippre, hogy kevésbé legyen fárasztó ez a tevékenység. 

Nagyon gyakran váltogatom a karjaimat, de egyszerűen nem tudok mit tenni, nagyon fáj a csuklóm. Nem bírom fél percnél tovább kényeztetni a barátnőm, mert leszakad a kezem. Mit tegyek? 

A kérdés egy pillanat alatt virálissá vált a neten, és több sztár is megosztotta. Volt, aki persze nem volt a legkíméletesebb, és sokak szerint lejáratta a stílussal, amelyben közzétette a bejegyzést, mások viszont nagyon aranyosnak találták. 

Jött pár megoldás is

Természetesen nem sokan érezték az affinitást, hogy megoldják a problémát, de azért érkezett pár tipp azoknak, akik úgy érzik, nincs elég erejük az ujjakkal történő kényeztetéshez: 

  • Válts szöget, ha más szögben tartod a kezedet, akkor talán egyszerűbb lesz tovább bírni vele. 
  • Használd az egész karodat, ne csupán a csuklódat. 
  • A mozdulat induljon el már a válladból, a csuklódnak külön meg sem kell mozdulnia!

via