Tényleg jobb a szexuális élet, ha a maszturbáció abbamarad? Egy pornószínésznő utánajárt a kérdésnek, és most beszámolt a tapasztalatairól.

Nem akar már több partnert

Sokan azt gondolják, hogy a felnőttfilmesek lazán kezelik a szexuális életüket, pedig ez egyáltalán nem igaz. Erre nagyon aktuális Abella Danger példája, aki úgy érzi, megtalálta élete szerelmét új ügyvéd párja mellett, akivel úgy próbálja meg különlegessé tenni a szexuális életüket, hogy egyáltalán nem maszturbál.

A felnőttfilmes felhagyott az önkielégítéssel, mert azt szeretné, hogy a sok önmagának okozott orgazmus ne vegye el a szex exkluzivítását. A számtalan filmbeli partner után szeretne végre monogám lenni, éppen ezért már akkor is bűntudata van, ha ő ér csak saját magához.

Így élheti meg a legtisztább szexet

Egyszerűen abbahagytam a maszturbálást. Egy podcast-ben egy srác mesélt arról, hogy ugyanígy tett, és elmondta, milyen pozitív irányba változott meg ettől az élete, és a kapcsolata. Azonnal tudtam, hogy nekem is így kell tennem. Lemondtam az önkielégítésről, és ez tényleg nagyon pozitív hatással volt az életemre. Az orgazmusom sokkal értékesebb, ha csak a pasimmal tudom átélni, mint hogyha úgy tekintek rá, hogy én is bármikor előidézhetem.

via