Te szoktál a pasiddal őszintén beszélni az orális szexről? És elmondja neked ezeket a dolgokat? Nagyon figyelj, mert ezeket a témákat sokszor kerülik!

Mindenkinek más az íze

Általában nem részletezik azt, hogy milyen íze van egy nőnek odalent, de az biztos, hogy egészen szélsőséges keretek között mozog ez. Vannak kellemesebb élmények, és kevésbé. Ha a pasi elzárkózik az orális szextől, akkor elképzelhető, hogy ez az oka. Mindenképpen beszéljetek erről a témáról őszintén, mert mindenre van megoldás.

A póz fontossága

Nem csak neked lehet megerőltető az orális szex, de gondolj csak bele, milyen nehéz egy kényelmes pózt találni hozzá, ami hosszútávon is megfelel majd. A pasik ugyanígy vannak, nekik sem mindig a legkényelmesebb hosszú percekig orális szexet nyújtani, korlátolt testpozícióban.

Van, hogy nem kap levegőt

Nemcsak a póz kérdéses és kényelmetlen, hanem a levegővétel is. A legtöbb pasit megtapasztalta már, hogy amikor orálisan kényezteti a partnerét, akkor nem kap rendesen levegőt. Éppen ezért figyelj rá és az élvezet közben semmiképpen ne szorítsd túl erősen.

via