Párkapcsolatban élek. Csak éppen kettő helyett három emberrel. Paul és én 10 éve vagyunk együtt, ám három éve csatlakozott hozzánk Andrea is.

Tényleg annyira fura a hármas kapcsolat?

Egy olyan társkeresőn találkoztunk, ahol az az alapvető, hogy az emberek hármas kapcsolatokat keresnek. Vagy éppen négyes kapcsolatokat. Kinek mihez van pontosan kedve. 

A koronavírus alatt volt egy kis szünet a hármasban a távolság miatt, ez pedig megdöbbentő eredményeket okozott: felismertük, hogy mennyivel jobb nekünk hárman, mint ketten. Bemutattuk egymást a családjainknak, nyaralni mentünk, most pedig együtt is élünk Londonban. 

Hálószobatitkok

Ez foglalkoztat mindenkit a leginkább. Mindig hármasban szexelünk? Igen, többnyire. Van persze pár kivétel, de nagyrészt ezt preferáljuk. És igen, egy ágyban is alszunk, ami hatalmas, de mindenkinek megvan a saját ágyneműje, soha nincs probléma abból, ki hol és kivel helyezkedik el. Azt azonban fontos tudni, hogy pusztán a szex nem elég a hármas kapcsolathoz. Kell valami sokkal mélyebb, ami tovább viszi az egészet.

Féltékenység

Ha azt gondolod, én nem vagyok féltékeny akkor nagyon tévedsz. Az első ilyen eset akkor volt, amikor a párom és Andrea együtt mentek edzeni. Nem vagyok sportos, nem tartottam velük. Pedig szerettem volna, de ez nem az én világom. Leültem és megbeszéltem velük, majd találtunk rá megoldást. Van, hogy nekem is fáj egy-egy dolog, de mindig tisztázom velük.

A programok

Mint ahogyan a pároknak nem kell mindig mindent együtt csinálniuk, úgy nekünk, a hármasoknak sem. Van, hogy Andrea és én csak kettesben programozunk, máskor én és Paul, vagy csak ők ketten. Sokkal nagyobb így a szabadság, mindenki oda megy, ahova szeretne. 

A család

Szorongással teli időszak volt, amikor a családjainknak tálaltuk a helyzetet, de mindenki jól fogadta, miután látták, hogy mennyire boldogok vagyunk. Ez persze nem mondom, hogy mindenkinél minden esetben így történik, de szerencsére nálunk simán ment. 

A hétköznapok

Ne hidd, hogy bármi más lenne, csak mert hárman vagyunk. Ugyanazok az örömök érnek minket, ugyanazokon a dolgokon búslakodunk, mint bármely más monogám pár. Nekünk is vannak hülye vitáink az IKEA-ban, csak egyszerűbb eldönteni kinek van igaza, tekintve, hogy valamerre mindig dől a mérleg hármasban.

via