Biztosan neked is van olyan történeted, hogy valaki megbánta a páros tetkóját, vagy egy olyan mintát, ami az exére emlékezteti. Ilyenkor a legtöbben inkább eltakarják a tetkót, esetleg leszedetik. De ezzel a lánnyal az ellenkezője történt, mivel a vőlegénye nem hajlandó eltávolítani az exével közös tetoválást. 

Kiakadt a vőlegényére a tetoválás miatt a menyasszony 

A 24 éves menyasszony a Reddit egyik csoportjába írta le a történetét. Elárulta, nincs sok idő az esküvőig, ezért megkérte a pasiját, szedesse le a tetoválását, amit még az exével csináltatott évekkel ezelőtt. A vőlegénye azonban ezt nem akarja, és ami még ennél is durvább, mindig tartja a lánnyal a kapcsolatot. 

Öt évvel ezelőtt egyforma csuklótetoválást készített exével, akivel a házasságról is beszéltek, de a kapcsolatnak akkor lett vége, amikor a nő megcsalta. Egy éve eljegyeztük egymást. Korábban is láttam már a tetoválást, és kicsit furcsának találtam, de még mindig nem zavart egészen addig, amíg nem találtam beszélgetést a vőlegényem és a volt barátnője között, 6 hónappal az eljegyzésünk után. 

A tetoválásnak sokáig nem tulajdonított olyan nagy jelentőséget, de miután megtudta, hogy a vőlegénye még mindig beszél az exével, megváltoztak a dolgok. 

Minden egyes alkalommal amikor róla beszélt, akkor ránézett, és ez a lányra emlékeztette. Megkérdeztem, hogy eltávolította-e az övét, és ekkor tudtam meg, hogy neki is ugyanaz a tetoválása van. 

A lány teljesen tanácstalan, már az is eszébe jutott, lemondja inkább az esküvőt. Az emberek eltérő válaszokat adtak neki. Akadtak, akik szerint egy nyomós indok a szakításra, míg mások szerint nem lenne szabad abba beleszólni, hogy a vőlegénye mit visel a testén

Nem házasodhatok össze olyan férfival, akinek olyan tetoválása van, amely egy másik nőre emlékezteti

– írta az egyik felhasználó a poszt alá. 

Ennek nem örülnék, miért akar olyan tetoválást megtartani, amely valakire emlékezteti, aki csalta? Úgy tűnik, még mindig vannak érzései

– kommentelte egy másik felhasználó. 

A felhasználók nagyobbik része szerint a vőlegénye még nincs túl az exén. Vannak érzelmei, így az a legjobb döntés, ha még nem házasodnak össze. Időt kell hagyniuk, hogy eldöntsék, tényleg akarják az esküvőt.


Via