Te már szeretnél szintet lépni és úgy érzed, hogy az életed akkor lenne teljes, ha egy gyönyörű gyűrű díszítené az ujjadat? Akkor itt az ideje, hogy elgondolkodj rajta, hogy a pasid is ugyanígy látja-e a jövőt. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy nem kellene leragadnod mellette, ugyanis ő nem tervez melletted elköteleződni.

Nem akar találkozni a hozzád közel álló emberekkel

Hiába szeretnéd bemutatni a barátaidat, vagy a családodat, ő nem nyitott erre? Vagy ismeri őket, de mostanában inkább kerüli a hozzád közel álló embereket? Ajjajj, talán kifelé kacsintgat a kapcsolatból, és nem szeretne komolyabb kapcsolatot a neked fontos emberekkel, vagy szégyellné magát, ha így kellene találkozni. 

Nem beszél a jövőről

Nem azt mondjuk, hogy csak akkor akar veled lenni hosszútávon, ha állandóan gügyögve az esküvőt tervezi, de ha egyáltalán nincs közös tervetek, az egyáltalán nem jó jel. Ha valakiért oda vagy, néha akarva-akaratlanul eljtászol a gondolattal, hogyan alakul majd a közös életetek. Ha ez nincs meg, arról érdemes beszélni. 

Nem mondja, hogy szeret

Régen sokat mondta, mára azonban teljesen leszokott róla? Vagy soha nem is mondta? Az első esetben sajnos lehet, hogy megváltozott benne valami. Ha a második opció áll fenn, akkor pedig sajnos lehet, hogy egyálatlán nem tud beléd szeretni. Érdemes erről beszélni vele, mert simán lehet, hogy csak nem tudja jól kifejezni az érzéseit, de sajnos az is, hogy neki nem jelent annyit ez a kapcsolat, mint neked.

via