Egy két pénisszel született, Los Angeles-i kamionsofőr az internet új sztárja, aki az előbb is említett okokból kifolyólag, emlékezetes szexuális tapasztalatokat gyűjtött az évek során.

Mindenkit ledöbbent a történet

Persze, alapvetően sok pasi álmodik nagy és vastag péniszről, de valószínűleg a legtöbben megriadnának, hogyha egy nap két pénisszel ébrednének fel. Nos, az amerikai Tan számára ez a helyzet az alapvető.

A két pénisz egy betegségnek, A difalliának köszönhető, ami hihetetlenül ritka, és a becslések szerint kevesebb, mint 1000 férfit érint csak az Egyesült Államokban. Tan korábban börtönben ült, és csak 24 évesn engedték ki, ekkor azonban úgy gondolta, hogy mindent bepótol.

A nők nem hitték el, amikor mondtam nekik, hogy két péniszem van. Aztán amikor kiderült, hogy nem hazudok, szinte sokkot kaptak. Akkor pedig még nagyobb volt a meglepetés, amikor rájöttek, hogy mind a két péniszemből egyszerre történik az ejakuláció, még akkor is, ha csak az egyiket stimulálták.

Nagy döntést hozott

Tan a legintimebb titkokat is megosztotta, és elárulta, hogy bizony volt rá példa, hogy mindkét péniszével egyszerre szórakoztatott egy partnert. Régi álma volt egyébként, hogy pornósztárként helyezkedjen el, úgy érzi nagyon sok pénzt kereshetett volna. Arról is őszintén vallott, hogy nagyon nehéz volt számára, amikor csak az egyik péniszét használhatta, hiszen számára úgy teljes az élet, ha mind a kettő stimulálva van.

Végül az operáció mellett döntött, és mára már csak egy pénisze van, úgy érezte, ha a két pénisszel nem kereshet pénzt, és a partnereknél sem használhatja őket a legtöbb esetben, nincs értelme a másiknak, és csak magától vonja meg az élvezeteket.

via