Telnek az évek, és néha ezzel együtt csökken a vágy is. Sokan azt hiszik, csak a nőkre jellemző ez, pedig egyáltalán nem így van. A férfiaknál sem ritka, hogy ahogyan telik az idő, egyre kevesebb kedvük van a szexhez.

4 probléma, 5 megoldás

Mielőtt azonban szakemberhez fordulnál, vagy a szakításon gondolkodnál, jobb, ha kicsit máshogyan teszel. Próbáld ki tippjeinket, amelyek rengeteget segíthetnek, hogy újra a régi legyen a tűz.

Kommunikáció

Oké, nincs hozzá kedved, és ez bánt téged. Na de hányszor beszéltél vele erről? Hányszor probáltál megértően, nyitottan állni ehhez a kérdéshez? Ha többször is, akkor görgess tovább, de ha egyszer sem, akkor talán ez lehet az első és az egyetlen szükséges lépés.

Közös idő hiánya

Nincs időtök egymásra? Sem egy randi, sem egy bújós este a Netflic előtt? Nem kérdezitek már meg, mi történt a másikkal, csak a telefont nyomkodjátok esténként? Húha, akkor talán itt kellene kezdeni a megoldást.

Más viszony

Stresszesebb vagy mostanában? Esetleg máshogyan szólsz már hozzá mint régen? Lehet, hogy ezzel sajnos kialakult benne az a tény, hogy nincs már rá szükséged, és nem tartod őt kívánatosnak, szexinek, vonzónak. Csak óvatosan a sok bírálattal, mert az pikk-pakk megölheti a vágyat. 

A hiány hiánya

Pontosan! Ha nem adod meg neki a lehetőséget, hogy hiányoljon, hogy ráébredjen, hogy rossz nélküled, akkor az izgalom is rengeteget csökken. Éld a saját életed, legyenek külön programjaitok is, és hidd el, nagyszerű egyensúlyt tarthattok majd fent.

A konkrét megoldások

Ha pedig úgy érzed, kicsit "ellustultatok", akkor itt az ideje a már-már hagyományosnak becézett megoldásokhoz nyúlni. Jöhet a szexting, a vágyak kibeszélése, pár erotikus film, esetleg társasjáték!

Via