Az elmúlt időszak sok különösen, sőt bizarr történettel álltak elő csajok, akik elárulták, hogy milyen furcsaságok történtek a kapcsolatukban. Ám az biztos, hogy Jane, a sztorit elmesélő nő is csatlakozhat a többiekhez, mivel kiderült, hogy a pasija valóban csúnyának tartja, és ezt közölte is a barátaival. 

A pasi mindenki előtt megalázta 

Jane azzal kezdi a történetet, hogy elkérte a pasija telefonját, aki oda is adta neki. Elkezdett rajta valamit nézni, majd felvillant egy üzenet, így átpörgette a beszélgetéseket. A pasija és a haverjai ritkán váltanak egymással SMS-t, így elég hamar vissza tudott lapozni hónapokat. Pár perc görgetés után megtalálta azt az időszakot, amikor randizni kezdtek. 

Az első megdöbbenés akkor ért, amikor küldött egy üzenetet, az első randink után, és azt írta, hogy a pénzemért találkozott velem, milyen csúnya vagyok, és nem fog szexelni .

Ezután tovább olvasgatta az üzeneteket, és megtudta, hogy a pasija azt írta, nincs annyira szexi, mint a többi lány, akikkel párhuzamosan randizott, és csak amiatt van vele, hogy örüljön. 

Elég rossz volt. Nagyon sokkoló volt. Le voltam sújtva

– meséli Jane a történetet. 

Szembesítette az igazsággal 

Jane miután elolvasta az üzeneteket, kérdőre vonta a pasit, aki bevallotta, hogy eleinte valóban azt gondolta, hogy csúnya. Elnézést kért, és elmondta, hogy nagyon sajnálja, nagyon éretlenül viselkedett, de most már másként gondolja a dolgokat. 

Úgy tűnik, a kapcsolatunk hazugságon alapul. 

A nőt nagyon lesújtotta a dolog, és úgy érzi, hogy képtelen megbízni a barátjában. Korábban elhitte neki, hogy szereti, de mostanra csak gyanakodni tud. A pasi többször mondta már azóta, hogy mennyire gyönyörű, ám ezt már végképp nem hiszi. Azt gondolja, hogy most is csak hazudik. Fogalma sincs, hogy mi legyen a kapcsolatukkal, mivel elveszett a bizalom, amit a pasi már sosem tud majd visszaszerezni. 


Via